Tisdag

Hej allihopa (carro å malin) tror bara att det är ni som vet om att jag har blogg! :P haha! Denna dag  har bestått av jobb,fick blommor och kina mat av min älskling när jag kom hem ;) även fast ja har vare "liite" grinig på sistonde så tyckte han att jag förtjänade det. Så gulligt!

Jag får bara sån panik ibland när det gäller pengar, jobb å allt annat som händer just nu..Allt ordnar sig ju bara jonas får ett jobb,men när?? Det är frågan. Jag hatar oxå att inte veta hur allt ska bli och när allt ska ske! Min hjärna går ju fan högvarv dygnet runt, och inte blir det bättre av att inte ha någon kompis att diskutera allt med..Men som sagt nu är allt som det är och jag får försöka vara min egen psykolog. Oslo livet är bra tungt ibland, men samtidigt så vet jag att jag har vuxit som människa av den här erfarenheten, jag har varit med om både upp och nedgångar(vissa värre än andra) men som jag har fått tackla på egenhand- då menar jag att jag inte alltid har haft familjen å kompisarna som stöd då jag verkligen som mest behövt  dom! Så jag tkr och känner att jag är inte samma människa nu som då. På ett bra sätt..Jag känner att vissa saker som har hänt,vet jag fort inte om det var rätt val eller inte! Men något fick mig att bli stark under den perioden, gav mig styrka att avsluta och gå vidare. Det är nog faktiskt det svåraste beslutet jag någonsin gjort i mitt liv. Men den gav mig något bra. Det jag undrar är bara hur lång tid tar det egentligen att "läka" helt, att till 10000 % gå vidare!?

Säker svårt att förstå vad jag menar nu med allt, jag kände bara att jag behövde få vara lite djup och sentimental nu. Känns skönt att få skriva av sig lite här när man känner att man funderar på mkt! Självklart menar jag inte att jag på något sätt är olycklig nu, för det är jag inte! Jag har min underbara kille som jag ska få uppleva något alldeles spec med, och jag kunde inte valt bättre på den fronten! :)

Nä nu måste jag natta! Börjar 7 imorrn..Hade på bade! :)


Kärlek <3


Söndag

Huua vad jag tkr att söndagar är tråkiga asså..Å allra helst då man jobbar!! Idag har det varit sten dött på jobbet, så jag har väl mest gått runt och proppat i mig en massa onyttigheter. :P Kom hem ca 11, gjorde varma mackor och fruktsallad åt oss! mums mums!
Guud vad jag längtar till fjällen nu..Jag älskar verkligen att bara få komma iväg å fiska, grilla, åka skoter osv!! Det blir spec just i fjällen tkr jag, man blir lixom avslappnad på ett spec sätt och man bara känner lugnet. :) Vet inte om jag tkr om det bäst på sommaren eller vintern..? Båda har sina för och nackdelar!

Nu när jag ändå är inne på friluftsliv kan jag ju passa på att dela med mig av ett resmå dit jag bara SKA SKA SKA åka någongång i mitt liv- ALASKA! Fyfaan vilket natur å djurliv som finns där asså. Är ju såklart mest fiskeupplevelsen och naturen jag vill dit för, skulle inte direkt vilja stöta på en svartbjörn lr liknande under fisketuren!

Jag har väl inte så mkt mer på hjärtat just nu,ska nog ta å kramas med kudden. 
Godnatt. Kiss Kiss




 

Lördag

En ny dag med nya möjligheter,som jag brukar säga. Dagen har bestått av jobb i vanlig ordning, kom hem lagade middag och sedan har vi legat stupad i soffan å kollat tv! Känner mig gladare idag ialf vilket känns väldigt bra!
Nu blir det väl till att kika runt lite på i-net och sedan sova..Börjar inte förrän halv 4 imörra så man får ju sova ut ialf. Älskar verkligen att få sova på morgonen är som en riktig zombie dom dagar jag börjar tidigt. Carro och Matte hade dop idag,som jag självklart missade(vad missar jag inte?!) och det känns väldigt tråkigt..Hade vart kul att få uppleva en av sina närmsta vänners dop för hennes sööta dotter..men men det kmr ju att gå fler tåg på den fronten så som alla avlar av sig! :P

Nu siktar vi på att få åka hem 8 sep ialf :) hoppas hoppas..saknar alla där hemma så otroligt mkt!

Bye bye

Hej å hopp!

Jaah,nu ska jag försöka mig på det här med att blogga igen då..Har börjat och slutat 1000 ggr men den här gången känns det annorlunda! :P Förhoppningsvis snart får man något spännande att dela med sig av, då vill jag att mina nära och kära där hemma ska kunna följa med i vad som händer med allt, blir ju ialf bra mkt billigare än att ringa!

Annars händer inte så mkt här nere i Oslo. Jobb Jobb Jobb bara..A hard working woman- Det är jag det!

Jag har en riktig depp period nu då ALLT känns jobbigt..jobba, laga mat, ta mig upp ur sängen osv!
Ibland kan jag börja grina och allt bara känns så otroligt jobbigt, utan att det ens har hänt något spec!  
Hoppas hoppas på att det går över väldigt snart, tkr så synd om jonas som får stå ut med mig nu då allt tyvärr
går ut över honom..Men iofs vem annars? Inte direkt så att man har några att välja på här nere! Huua
Borde inte det här vara en lycklig tid? kanske det är ett dåligt tecken att jag känner som jag gör? hmm..
Frågorna är många och tankarna bara snurrar på!

Jaja slut på deppandet ett tag nu!! Jag avrundar här för allas bästa. Nu blire glass i stora lass! :)

herrå

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0