Bloggtorka

Det kan man lungt säga..Har så mkt annat i huvudet  just nu som snurrar! :) Dagarna flyter på som vanligt, jobb, jobb och jobb. Lite julklappshandling har det oxå blivit. Snart är det hemgång och det känns verkligen helt underbart bra!! Känns som att det var evigheter sedan sist man träffade alla hemma. Kanske för att det händer så mkt nu hela tiden. Jag växer så det knakar, får nog passa sig när man kmr hem så dom inte tar fel mellan mig och julegrisen.

Igår kände jag tydligt konturerna på magen efter en fot asså, det måste ha varit det! Jag kände hur den stack fram flera ggr och hann lixom känna på den lite innan den försvann in i magen igen! :P haha sjukt

Det bästa av allt just nu är att pappa är här i OSLO!! Han kom sent igår, kom hit en sväng och lämnade av barnvagnen, spjälsängen och mat. :D Han sover hos Ida & Alex nu i ett par dagar, han har ju inte träffat Ida sedan förra julen och aldrig träffat Alex, så dom får umgås lite extra. På söndag ska han sova här tror jag. Spelar ju inte så stor roll egentligen vi umgås ju varje dag ialf. :) FÖRUTOM idag då jag måste jobba kväll! :( Känns inge vidare kan jag lova men thats life. Vill inte ta ledigt nu heller eftersom att vi ska vara ledig i flera dagar snart, vill ju inte förlora för mkt pengar.

Just det ja, Jonas har fått nytt jobb!! Det kommer bli stor skillnad på lönen varje månad för oss, han kommer tjäna flera tusen mer i månaden! :) Wihoo såå glad för det. Det hade inte kunnat passa bättre för oss just nu.

Nu ska jag fixa mig lite innan jobbet.

Hade på bade alla

Jul snart!

Snart är julen här och jag kan inte direkt påstå att jag har någon julkänsla än ialf, men det kommer väl som vanligt när vi åker hem! :) Jag har inte haft någon blogg lust alls nu ett tag och inte nu heller egentligen..Lite tråkigt för er som faktiskt läser min blogg.

Känns bara som att man har fullt upp hela tiden och allt annat i tankarna förutom bloggen. Inte så konstigt kanske med tanke på allt som händer och ska hända inom en snar framtid. Jag läängtar såå mkt. Nu äre inte lång tid kvar innan man får träffa lillkillen som sparkar loss inne i magen hela dagarna! <3 En lite skrämmande känsla oxå på ett sätt just för att man inte har en aning om vad som väntar en! Jag hoppas det går bra med allt. Sedan jag blev gravid så har jag nu på slutet fått 2 st riktigt jävliga sendrag i vaden!! Dom har kommit på natten så att jag vaknar av dom och dom håller i sig flera min känns det som..Jag blir tom öm i vaden flera dagar efter! Huua nu tillhör jag faktiskt en av dem som kan ta smärta ganska bra men detta gör verkligen sjukt ont, nästan så jag började grina sist! :P Undrar vad det beror på lixom?! Jaja nog om det.
Julklappar..Det står verkligen stilla i min tankeverksamhet kring julklappar just nu. Vi har en massa att köpa till men ingen fantasi alls! Hoppas det löser sig innan lr så fort vi kmr hem med tanke på att vi har en dag på oss hemma att handla alla. Vi tänkte vänta med att handla det mesta hemma, blir billigast så!
Vi tänkte kolla in rean hemma oxå och hoppas på att man hittar nå fynd till lillen, kläder har vi ganska mkt av men det är ju alltid roligt att handla. Bärsele skulle jag oxå vilja hitta hemma till ett hyffsat pris, vill ha en baby björn active och en åkpåse. Det har jag önskat mig av mamma i julklapp, en åkpåse! Sedan är det ju sängkläder, filtar, sängskydd osv. Ganska mkt smått ändå som måste inhandlas. Vi måste ju inte ta allt nu när vi far hem men det är skönt att få det gjort och till ett bättre pris än här.

Nu blir det film och choklad. Har fått ett litet smått beroende av choklad den sista tiden! Synd bara att jag får så dåligt samvete efter jag vräkt i mig en massa, är så rädd att lilla Liam ska få sockersjuka och väga 5 kg när han kommer till världen, som sin kära far. Jaja det visar sig väl! Nu ska jag gotta mig ialf.

Hade bra alla
Hejda

Work

Sitter i soffan nu och har precis ätit frukost. Ska snart bege mig mot jobbet, jobbar kväll idag och börjar kl 7 imorrn, så det blir sängen så fort jag kmr hem. Snart kommer pappa till Oslo oxå, den 15-16! :D
Dagarna flyter på som vanligt, inget spec som händer än sålänge.

Det var allt för idag, ville bara uppdatera lite innan jobbet så ni vet att man lever!

Puss hej

Hund

Var ledig idag oxå. Har uträttat lite ärenden på stan och sedan for jag upp till Ida & Alex, gjorde kyckling sallad till middag. Huur gott som helst. Var ledig igår oxå då jag passade på att baka lite mer bröd- Lantbröd, bakade pissabullar oxå men dom blev ingen höjdare. Tror att jag skulle valt ett annat recept faktiskt, nu gjorde jag efter ett som var inriktat på barn så dom smakade inte så mkt.

Nu jobbar jag kväll Ons-tors , dag Fre och sedan ledig i helgen! :) På Lördag ska jag och syrran kolla på hundvalpar. :P Små blandisar. Det är ju både och nu med att skaffa hund känner jag, men det är något som både jag och jonas verkligen vill ha. Fördelen nu med att skaffa hund är att jag kommer att vara hemma ett bra tag, Bebisen och hunden får växa upp med varandra och att jonas oxå vill är ju ett plus! :) Det blir isf en liten hund som inte kräver lika mkt som en stor, som knappt tar någon plats! hehe Jag tror faktiskt att det kan funka den här gången, nu är man ju och kommer inte att vara ute och flänga på samma sätt och man har det mer stabilt med boende, förut har man ju växlat mellan sundsvall-oslo ganska mkt och bott med personer som inte vill ha djur.
Jag har växt upp med en massa djur runt mig hela tiden så det är väl kanske inte så konstigt att man tycker att det är något som fattas när man inte har något. Jag får som ett spec lugn när jag har djur omkring mig på något sätt, lite svårt att förklara men då är det ialf. Självklart kommer det att bli mer jobb med en hund + bebis oavsett storlek på hunden men det underlättar att det blir en liten. Jaja vi får se hur det blir helt enkelt.

Nu ska jag kolla lite tv och invänta Jonas som slutar kl 10. Blir nog en film när han kommer hem skulle jag tro.

Hade gött alla! Byee 

Lördags kos

Idag har jag jobbat. Kom hem bara för ett tag sedan till ett städat hem och kycklingen i ugnen! ;) Nice. Sitter i soffan nu å bara väntar på maten, är såå jäkla hungrig. Jonas är faktiskt jätte duktig på att fixa kyckling i ugn så det ska bli gött. Jobbar imorrn oxå, öppnar. Men det känns inte så jobbigt för att sedan är jag ledig Mån & Tis! Annars händer inte mkt mer än vanligt. Jag har börjat få ett sådant jäkla sötsug, jag måste verkligen bara ha något sött i mig när jag får det oxå! Är nu inne i vecka 27. :)

Nu blire gomat & film med hjärtat! :)

Läängtar<3

Hadee

Orka

Gud vilken jobbig dag jag har haft idag. Verkligen allt som har kunnat gått emot mig har gjort det! Blir så less på sådana här dagar..Blir inte bättre av att man känner sig som en jäkla hormonbomb heller! Har haft lust flera ggr idag att bara bryta ihop och grina flera tim och bara skita i ALLT. Jag stör mig verkligen på allt och alla oxå när jag känner såhär, allt folk säger och gör är fel i mina ögon. Tur att man är så perfekt själv. :P

Jaja thats life, vet att jag har så mkt bra saker som händer/ ska hända att se fram emot oxå men ibland måste jag verkligen få dampa loss i bloggen! Nu är jag inne på min sista trocca oxå, vill försöka ha kvar den såå länge som möjligt! Det är så jäkla gott med trocadero, äre nått man saknar i oslo så äre trocca! Måste bara tillägga att till råga på allt så är vi typ black oxå.. YES! Lönen kommer inte in förrän den 15 heller, och bara för det så är man ju såklart sugen på allt gott som finns. Är så less på att vara fattig nu asså, samma visa varje månad! En hel lön försvinner på en dag på bara räkningar och skit. Men vi böjar närma oss vårat mål nu ialf, vi ska fortsätta såhär nu ända tills allt är borta. Känns så tråkigt nu när julen kommer bara, vi kommer ju knappt att ha råd att köpa julklappar! Det som är så roligt med julklappar.. Meen vi måste tänka på oss själva nu i första hand, man har ju förutom lån+räkningar en liten bebis på g så pengarna går ju åt lixom. Sedan har vi ju våra framtidsdrömmar att sikta mot. Det är ju tyvärr inga billiga drömmar det heller..Hus, Bil, Körkort och utb! :) Men det känns bra att ha mål ialf, då blir man mer taggad tkr ja.

Pratade av mig lite med syrran nyss, känns lite bättre nu. Jag måste bara få ut allt jag har inom mig så brukar det kännas bättre sedan, pulsen går sakta men säkert ner till normal nivå och man känner hur man börjar slappna av mer och mer! :P

Här kommer en bild på magen. Han sparkar och slår som bara den där inne mest hela tiden tkr jag. Börjar bli lite jobbigt att hitta en bra sovställning faktiskt, kan ju bara tänka mig sedan. Annars flyter allt på som vanligt. Jag har haft tur hittills med allt, inge mer ont i fogarna, jag har inte gått upp så jätte mkt i vikt (förutom i ansiktet då), Ingen överdriven trötthet, inge vätska i kroppen osv. Nästan så att man glömmer bort att man är gravid ibland, tills man går förbi en spegel lr dyl och ser magen! hehe Peppar peppar..Jag vet ju att det kan komma nu och senare oxå men skönt att man sluppit allt hittills.

Jaja nu blire film med hjärtat. Kanske lite glass oxå, det är jag värd idag känner jag! ;)
Lägger in dom få bilder jag fick till när mamma och larssa va här, även på larssas tatu som alex gjorde. Riktigt niice blev den. Jag Hade fler bilder men en viss Ida-Lisa Nilsson fick ju tag i kameran och raderade.

Natti natt alla.


 

 

Ledig

Yees, så skönt att vara ledig tkr ja! :P Spec nu när man alltid känner sig extra trött lixom, känns som att det inte spelar någon roll hur många timmar per natt man sover så är man aldrig riktigt utvilad.
Jag ska ju jobba till mitten på feb och det är 3 veckor innan lilla bebis "ska komma". Jag tkr att man börjar bli stor nu så jag kan ju bara tänka mig hur jag kommer att se ut då! haha känns som att det kommer bli ganska jobbigt att jobba då oxå, hade jag fått välja så hade jag nog inte jobbat så länge. Men men klirr i kassan är alltid bra och sen får jag ju vara hemma längre desto längre jag jobbar. Fick höra av en stammis på jobbet igår att jag börjar likna en julegris?!! Haha han var lite orolig att om jag fortsatte växa såhär så skulle man ju ta fel mellan mig å julskinkan! :O Det kanske låter lite grovt men han är bara en sån person, rätt rolig faktiskt.

Jag börjar bli lite orolig att jag kommer få göra kejsarsnitt..Eftersom att lillen i magen fort ligger i djupt säte. Jag ska på sjukhuset den 10 Jan för att kolla om han har flyttat upp sig, vilket jag verkligen hoppas. Jag vill inte göra kejsarsnitt ialf!

Från det ena till det andra så har jag bestämt mig för en utbildning jag vill gå. Det känns så himla bra och rätt så att om jag fick välja så skulle jag utan att tveka kunna åka hem och börja den redan nu! :) Det är verkligen något som jag är intresserad av också, så jag tror att det passar mig perfekt. Den tar ca 6-12 mån beroende av i vilket tempo man pluggar osv, sedan är det en vidare utb som jag skulle vilja gå direkt efter som oxå ligger på 6-12 mån. Det bästa med den är att det är på distans så man hade sammanlagt bara ca 15 dagar på skolan och då var dom dagarna sammanhängande. Det är ju ett plus då den ligger i östersund, slipper man åka mellan!  Åhh jag vill börja NU. Men den får vänta tills vi flyttat hem ialf, funderar på om jag ska börja den i Nov nästa år, då har ju lillen blivit ett par mån, men samtidigt vet jag inte hur jag ska göra isf om jag måste vara på skolan i 12 dagar i sträck?! Jaja det tål att tänkas på. Just de, utb jag vill göra är till hudvårdsterapeut.

Bilder kommer imorrn :)

hade på bade
RSS 2.0