Myshelg!

Jaa, gud vilken underbart mysig helg vi har haft med mamma & larssa! Synd bara att tiden som vanligt ska gå så jäkla fort, nu har dom precis åkt och det känns som att dom precis kom.. :( Huua vilken ångest känsla jag har nu! Men men nu äre bara ca 3 veckor kvar tills vi träffs igen då vi åker hem över jul. :) Pappa kommer om ca 2 veckor oxå så man får tänka på det positiva. I helgen har vi ätit gott, strosat på stan och bara myst allihop. Det har varit såå jäkla kallt så man har knappt kunnat vara ute nått, men får visa dom Oslo från sin bästa sida till sommaren ist! 

Jag kommer nog jobba fram till mitten på Feb om allt går som det ska sedan blir jag hemma, i väntan på bebis! :) Ska på Nav nu på ons för att få hjälp med att fylla i alla papperna rätt så man slipper strul.
Fick lite små grejer av mamma och larssa. Tofflor, choklad, en jätte fin ljusgrej,trocadero, chips och blåbärssoppa! Uppskattas verkligen här nere kan ja lova. Mamma hjälpte mig med en julskinka som jag precis har tagit ut ur ugnen, sedan har hon kokat senap oxå! :D Så skönt att få känna sig lite ompysslad ibland, man känner sig alltid så liten i mammas sällskap man vill lixom bli ompysslad! hehe undrar om det alltid kmr vara så?! Nu när man själv ska bli mamma lixom.. jaja nu har jag laddat ner en film jag ska se. Kanske deppa lite till tills jonas kmr hem så får han pyssla om mig! ;)

Ha en bra kväll alla. Puss hej

Hallo

En ny dag med nya möjligheter. Kom hem för att tag sedan och har nyss ätit frukost. Hade ju time hos min jordmor idag, allt såg jätte bra ut. :) Jag var i vecka 25+5 idag så jag har legat en vecka efter i mitt tänkande.
Ska snart bege mig mot jobbet för ett kvälsspass, kan lova att det inte är lockande just nu men imorrn är jag ledig ialf! Då kmr mami & larssa hit. :D Finally!

Uppdaterar kanske när jag kommer hem ikv. Puss och hej

Barnkläder

Igår hämtade jag ut barnkläderna som jag vann på auktion för ett tag sedan, fick hur mkt som helst för endast 400 kr! :D Ett riktigt kap. Var blandade storlekar, bodys, byxor, mössor en overall mm. Nu har jag tvättat upp allt snart och ska vika ner i lillens låda! Annars jobbar man å står på, händer inte så mkt annat. Mamma & larssa kommer på fre morgon och stannar tills på mån! Guud vad ja längtar det ska bli så mysigt. Jobbar kväll idag och imorrn så tiden kommer att gå fort. Jag har tid hos min barnmorska imorrn oxå. Nu ska jag ringa till Nav, behöver lite hjälp med att fylla i alla papper om mamma pengar..huua jaja men det var allt för idag. Nu ska jag hänga tvätt.

ha en bra dag alla. Bye

Vecka 24

Veckorna bara springer iväg, vilket är väldigt skönt just nu tkr ja! Man har såå mkt att se framemot. :) Hemgång, jul & lilla bebis! I helgen har det inte hänt mkt alls, bara tagit det lugnt båda två. Jag har bakat mer morotsbröd på begäran av hjärtat. Nu är vi inne i vecka 24, han växer så det knakar därinne!

Jaja jag skulle bara uppdatera lite, har inget mer på hjärtat och ingen vidare lust att blogga heller. Vi lever ialf!

Puss & hej

UPD!

Fick nyss reda på att vi fått ledigt 22-29 Dec!! Sundsvall here we coome :D

Jobb soon

Sitter i soffan just nu, har nyss ätit frukost och tittar på våra bästa år! :P Jobbar kväll ikv vilket känns lite jobbigt men jag har haft värsta sköna veckan ändå så jag ska inte klaga. Är lite orolig att jag ska få sådär ont bara..äh det går nog bra! Morotsbrödet blev jätte gott ialf, uppskattades mkt här hemma! :) Så det måste jag baka igen snart, nu har man ju allt hemma. Klippningen och färgningen av håret blev oxå jätte bra, såå himla skönt att få känna sig fin i håret ialf!

Nästa helg kommer mamma och larssa hit!! :D wihoo Vad jag längtar!

Bye

Morotsbröd

Hejsan hoppsan!
Var ju ledig idag oxå, såå himla skönt. Jonas jobbar kväll idag så imorse tog vi oss en lång sovmorgon tms! Det händer inte ofta nuförtiden när vi oftast jobbar skift med varann. Idag har jag inte gjort så mkt, bjöd ida på middag (lax i ugn med potatis och romsås) hur gott som helst. Sedan har jag bakat morotsbröd (bullar) som jag och hjärtat snart ska provsmaka när han kmr hem. Vi ska titta på Bonde söker fru då oxå, haha så jäkla bra tkr ja! Kollar varje säsong. Imorrn ska jag klippa mig och färga håret, fy vad jag läängtar!! Ska bli så skönt att bli av med allt slitet och utväxten, tänkte klippa snelugg oxå! :)

Här kmr lite bilder på magen och julpyntet jag köpte, jag tkr att tomtarna är så söta!

Hade

 

Julpynt

Nu är det några små tomtar på plats här hemma! :P Hittade jätte mkt fint på Nille idag då jag var där med Malin. Kändes så tråkigt att bara stoppa ner allt i en låda och vänta med att sätta dom på plats, så det blev gjort på en gång. :) Myspys. Vi har ju inte så stort så det är ju inte mkt julsaker vi har, lite lyktor en ren och några små tomtar bara. Vårat första julpynt som vi köpt ihop, hehe tänk om en ca 10 år när man ska julpynta och hittar dom där första sakerna man köpte ihop! Nostalgi. Idag har jag ju vart ledig så det blev en tur på stan med Malin. Stor städat hemma har jag oxå gjort, så skönt när det väl är gjort.

Det var nog allt för idag, hade inte så mkt mer på hjärtat. Bilder blir det imörra!

hejdaa

Huua

Hello!
Igår jobbade jag ju som sagt kväll,men det blev ingen riktig kväll för mig på jobbet. Från de att jag kom dit ca halv 4 och fram till 8 så hade jag något så fruktansvärt ont i magen, lixom nere vid magen och i ryggen. Jag har kunnat få lite ont sådär emellanåt men då har det släppt efter ett tag bara, detta höll i sig flera tim! Jag tog en paracett(alvedon hemma) utan verkan alls, tillslut så kunde jag knappt gå eller räta upp ryggen för att jag hade så ont.. Ringde till mamma som tyckte att jag skulle ringa någon rådgivning, ringde då till en akutrådgivning där dom sa att jag skulle ringa till mitt sjukhus där jag ska föda. När jag pratade med barnmorskan där så tyckte hon att jag skulle komma in dit så fort som möjligt (Jag fick lite panik med tanke på att jag var själv på jobbet och skulle stänga om 2 tim sedan började jag självklart grina i telefon). Fixade så att Armand kom ner och hjälpte mig att stänga sedan tog jag taxi med Jonas till Ullevålssjukhus. Var där från halv 10-1 pga all väntan. Jag fick träffa både barnmorska och läkare, tog kissprov, lyssnade på hjärtljuden, ultraljud och blodtryck. Allt såg jätte bra ut, dom berömde stormagen och lillen i magen, tyckte att han hade växt mkt sedan sist dom mätte. :P Stor killen! Det var ialf foglossning jag hade drabbats av. Fick rådet att stoppa i mig paracett flera ggr per dag under flera dagar. Jag tog en igårkväll när vi kom hem sedan en imorse. Nu får det vara bra! Allt känns mkt bättre idag oxå har nästan inte haft ont alls.. Jag hoppas verkligen att jag slipper få mer problem med fogarna, men det känns ju inte så positivt att jag ska börja få sådär ont redan, vecka 24! Jaja bara att hoppas på det bästa, nu vet jag ju ialf vad det är om jag får sådär ont fler ggr och att man inte behöver oroa sig för lillen. :)

Idag jobbade jag ialf, är ledig i två dagar nu så det känns skönt. När jag slutat mötte jag jonas på Oslo City, kollade lite julklappar och åt god mat. Innan vi åkte hem handlade vi lite mat osv på kiwi, så billigt och bra där.

Det var allt för idag, ska lägga upp lite bilder i nästa inlägg tror jag. Men bilder på vad? Det är frågan.

Hade på bade

Tråk söndag

Denna helg har varit väldigt lugn (som alltid) och mest bestått av jobb. Igår efter jobbet mötte jag ida på stan, gick runt och kollade lite julklappar och sedan vidare hem till henne och alex. Kusinvitamin kom oxå upp så drack vi kaffe och surrade. När jonas slutade jobbet åkte jag oxå hem, vi kollade på tv och åt laxmackor. Så jäkla gott med varmröktlax och vitlöksås på macka! :) Längtar till imorrn då det är löning och julpynt som ska inhandlas. Längtar till på tisdag oxå då det blir julklapps shoppning med malin. Jag hade ju nästan bestämt vad ja skulle köpa till alla, men nu har det blivit några frågetecken igen.. Det är ju så mycket annat som ska inhandlas och betalas av oxå tyvärr. Men ÄNTLIGEN nu när både jag å jonas har heltidsjobb så kan vi börja spara pengar och betala tillbaka skulder/lån! Det känns riktigt skönt. Vi ska försöka spara ihop till ett hus. :P hehe eller ialf dom där 10 procenten man måste ha i handpenning. Vi vill ju bo i hus båda två så det är ju ett plus. Frågan är bara vart!? Man vill ju inte bo för långt bort heller känner ja, tror det kan bli jobbigt i längden spec om man jobbar i stan tex. Men men det hinner vi fundera mer på. Nu ska jag fixa till mig lite innan det är dax att fara på jobbet. Jobbar kväll idag, den tråkigaste jobbkvällen på hela veckan är fan söndag!

Puss hej

Shopping

Hej! Denna dag har bestått av jobb och sedan lite shopping med syrran. Träffades på Oslo City när vi slutat och kollade runt lite. Fick med mig en mascara, ögonbrynsfärg och en tröja. Tröjan köpte jag på BikBok var halva reapriset så jag kände att jag kunde unna mig den utan dåligt samvete. Var och hämtade ut mitt paket från Ellos oxå, var jätte mkt fint till lillen där. ;) En klänning och en tunika åt mig och en julklapp till hjärtat!

Jag köpte med mig en sallad hem till middag idag, såå jäkla gott! Skönt att slippa laga något oxå, eftersom att jonas jobbar kväll. Vi jobbar om varann hela helgen vilket känns tråkigt, men jag ska inte klaga på att jobba helg nu när jag har fått varit ledig flera helger irad. Det känns faktiskt inte ens jobbigt, det enda som känns jobbigt är att jag måste kliva upp tidigt imorrn. Måste vara på jobbet halv 8!
Fy fasen vad jag vill åka utomlands asså,få lite sol på sig nu skulle inte sitta helt fel. Var så himla härligt när vi åkte till Bulgarien, jag Mallan & Susssu! Bara vi tjejer utan killar, det mååste vi göra om. :)

Jaja nu ska jag skölja av ansiktsmasken och kolla på någon film på tv. Hoppas alla får en bra kväll!

Puss hej

Tjenare!

Haha så säger alla norrmän att vi svenskar hälsar, tjenare! :P Det är nog så oxå om man tänker efter. Idag har jag varit ledig, riktigt skönt. Har dock inte gjort ett jota i princip, vilket har gjort mig ganska rastlös. Men när ida slutade jobbet drog jag dit, vi köpte med oss mat (kebab) och drog hem till dom. Malin kusin joinade oxå, vi drack kaffe och surrade. Niice.
Från det ena till det andra, fasen vilka sjuka drömmar jag har drömt på sistonde! Häromnatten bestod en hel dröm av att jag i princip spydde hela drömmen. :/ Åh det var verkligen sån här äcklig tjock spya som jag lixom fick hosta upp osv. Huuua vissa drömmar vill man bara slippa, blir ju nästan rädd för att somna om man skulle drömma något sjukt. Jag blir verkligen hunted av ett spöke från det förflutna oxå..BORT!

Ida har ialf en jacka som jag ska köpa av henne tror jag, min börjar bli lite tajt om magen men den funkar ett tag till. Skönt att det är löst. Gud vad jag vill ha tisdag nu, då ska jag kolla julklappar med malin och köpa julpynt.

Det var lite update idag ialf. Nu ska jag äta glass!

Miss ya all <3

Hej

Hej hej hemskt mkt hej! :) Idag som vanligt så har det inte hänt så mkt. Jobbat som vanligt, kom hem åt rester från igår och har sedan dess legat däckad i soffan. Kollat lite bloggar osv. Laddat ner nyaste av Gossip girl, såå jäkla bra! :D Älskar serier..Just nu äre, One tree hill, Gossip girl och Vampire diaries! I väntan på ny sesong av True blood. hehe 

Jag har knäppt kort på filten som jag fynda igår på begäran av mallan och nån bild på magen som jag tänkte lägga upp. :) Idag går vi in i vecka 23! Shiit va fort tiden går asså. Imorrn jobbar jag kväll, åh det ska bli såå skönt att få sova ut. Jag tror jag måste köpa några andra järn tabletter än dom jag har.. Jag äter ju inte varje dag men nu har jag känt mig såhär riktigt seg ett par dagar, så skulle vilja ha några bra hemma när det behövs. Tips någon? Just nu äter jag gravijärn lr nå liknande.

Det var nog allt för idag, här kmr bilder! :)
På tal om bilder så blir nog det här sista bilden med min navelpiercing :( hehe måste ta ut den nu innan den fastnar där den sitter..Känns lite vemodigt måste jag säga, jag har sagt nu varje dag i typ 2 veckor att jag måste ta ut den men har skjutit upp det. :P Har ju haft hål i naveln sedan jag var 15. Jag vill ha kvar det nu oxå mkt pga att det kmr bli så fult där nu utan lixom! Ett hål bara.. huua jaja här kommer bilder. Byye

 


:)

Tänkte dela med mig av dessa bra partylåtar innan ja somnar! ;) Jag blir såå sugen på öl när jag hör dom! haha

http://www.youtube.com/watch?v=pa14VNsdSYM&feature=fvst



http://www.youtube.com/watch?v=ntgW_zhJXWA

Tacos

Hej alla glada. Shiit vad kallt det har varit idag asså, ovanligt kallt i oslo för att vara såhär tidigt. Jag vet inte hur många minus det var, men när det är -15 här så känns det som -25 hemma! :P
Jaja idag har man jobbat som vanligt. När jag slutade mötte jag upp Jonas på stan och köpte en jätte fin å mysig filt på Nilles. Ett riktigt kap, den har kostat 299 kr men nu säljs dom för 99 kr!! ;) Kom hem lagade tacos och ligger just nu i soffan å degar bara. Ska nog snart vandra in mot sängen så man lyckas somna i bra tid. Jag läser en jätte bra bok nu som jag har lite svårt att slita mig ifrån..Skadad heter den. Riktigt hemsk är den, hur vissa barn får växa upp! Huua

Nu har vi alla julklappar klar nästan, vi har inte köpt alla än men vet ialf vad vi ska köpa till alla! :)

Just ja..Idag på jobbet frågade killen som lämnar grönsaker hos oss om jag väntade tvillingar!! haha Då börjar man ju fundera över hur STOR jag är egentligen!

Det var lite kort update denna dag. Nu kallar sängen och boken! heejda

Fler bullar i ugnen!

Idag har det vart en riktig slapp dag..Har inte gjort många knop känns det som. Lagat mat och bakat bullar! Hemlagad pytt i panna blev det till middag. Bullarna hade väl kunnat blivit bättre! :P Men men det blev ju ialf ett par stycken som blev bra och dom ska frysas in. Faktiskt första gången jag bakat bullar själv.

Jaja annars då? Jaa det händer inte mkt som vanligt, bara jobb typ..Idag har jag känt mig riktigt rastlös, hade ett sådant stort sug efter att få komma hem så jag vet inte vad! Men men thats life..Jobbigt bara när det blir sådär extra jobbigt ibland! Tur att man är hård. :P Undrar vad man ska köpa till alla i julklapp egentligen? Vi får ju våran "jullön" nu den 15 som vi tänkte köpa julklappar för, så det är ju dax att börja fundera! Kanske köper presentkort till alla på butiker som bara finns här i oslo, så blir folk tvungen att komma hit! haha Dom små är det ju ialf ganska lätt att köpa till men det är värre till dom stora. Vad önskar sig Noel tex? :P

Från det ena till det andra..Fasen vad jag känner mig blek och ful nuför tiden! Längtar tills man får pengar så ska jag ialf unna mig att gå till frissan och få någon ordning på håret. Blek får jag ju helt enkelt leva med. Jag tkr att det blir fläckigt av att bara smörja in mig med brun utan sol oxå utan att kunna sola nått..Jag vill färga håret i en varmare ton, typ brunrött eller en varmare brunfärg bara? Va tycks? :)

Nu ska jag dricka lite kaffe. Hejda

Lördags mys

Blev en myskväll idag igen. Känns skönt faktiskt att bara ta det lugnt hemma med god mat och lite gotta! ;) Idag när vi vaknat fikade vi och drog ner på oslo city. Det har vart så himla fint väder så man kände sig verkligen tvungen att få komma ut lite. Vi kollade runt lite i affärer, hittade jätte fint julpynt på Nille som vi ska köpa den 15. :) Har funderat på julklappar oxå, man har ju en del att köpa. En julklapp som jag vill ha är ett nintendo wii! Det finns ju så mkt roligare spel dit, jag vill ha supermario. :D Så det köper jag nog till mig själv i julklapp. Det är jag värd..aah! Jag är ju värd mkt annat den 15 oxå men just nu är det betala av lån, julklappar och spara som gäller!!

Idag blev det köttfärsbiffar och potatis med brunsås till middag! Riktigt smarrigt. Sedan har vi bara chillat i soffan, kollat film och datanördat! Blir nog en rulle snart igen skulle jag tro. Men först ska jag kolla efter hus och drömma mig bort.

Nu saknar jag alla därhemma. Åhh vill bara umgås med mina hjärtan! <3

Jaja goodbye

Radio guld

Strömmar genom våra högtalare just nu! :) Helt klart den bästa radio kanalen ju, ah och the voice! Idag har jag vart ledig, så det har blivit en riktig STOR städning här hemma+ lite om möblering! Tog in en vit jätte fin byrå som vi hittills har haft stående i förrådet pga platsbrist. Men nu har den fått sig  en plats här i vardagsrummet. När hjärtat slutade så åkte vi på jysk en sväng och hittade lite ljuslyktor osv. Nu är det verkligen jätte mysigt här! :)

Idag blev det spaghetti och köttfärssås till middag, och nu har jag precis tagit ur kladdkakemuffinsen ur ugnen. muums
Jag har laddat ner några filmer oxå som vi ska slå på snart. En riktig myskväll.

Vi vet fort inget om jul vilket känns ganska störande, då man vill boka tåg och planera in vart vi ska vara osv..men men vi får väl såklart inte reda på något förrän i dec!

Det var allt jag hade på hjärtat idag! Hoppas alla får en bra kväll. Det ska jag ha! :)

Puss å hej

Snart jobb!

Har ätit frulle och ligger just nu i soffan bara, ska snart fixa till mig för att åka på jobb. Har ingen större lust men pengar är pengar and we need them! Imorrn + helgen är jag ledig, värsta sköönt! Hade tänkt möblera om lite på sovrummet imorrn och stor städa! Jag längtar faktiskt.. haha Vill bara att det ska bli den 15 nu så man får pengar. Såå mkt ja vill handla, men det får bli efter en massa andra utgifter vi har. Om ca 2 mån kommer vi ialf ligga bra till och kan äntligen seriöst sätta igång med sparandet! :D Vi är taggade båda två. Ska börja göra budget månad för månad nu oxå och skriva handlings lista. Tänka över vart vi ska handla för att det ska bli så billigt som möjligt osv. Planera mer helt enkelt!

Helgen bjuder väl inte på något spec skulle jag tro. Bara chill.

Lillen i magen bökar på som vanligt. Ibland hinner man knappt slå upp ögonen innan man känner hur han sparkar & har sig därinne, känns som att han är överallt på samma gång ibland! :P <3
Jo jag ska fortsätta smörja in mig och hoppas på det bästa. Det ska inte bli nå bristningar här inte! ;P Funderar på om jag ska köpa nå bättre skor till jobbet oxå, har ju bara tygskor nu. Men det prioriteras inte nu.

Jaja nu ska jag kila. Ha en bra dag alla! :)

Puss hej

I grow!

Å snabbt går det oxå. :) Magen + jag växer så det knakar. Nu har jag gått upp ca 5-6 kg, det är väl kanske inte så jätte mkt lr? Om man tänker på att jag har typ halva tiden kvar så blir jag lite orolig, jag ska alltså gå upp dubbelt så mkt minst! :O haha Man får sig en chock varje gång man ställer sig på vågen nu, har ju verkligen aldrig vägt såhär mkt! Det är klart att jag fattar att jag går upp i vikt men ändå. Jag hoppas det inte blir såå mkt..Lillen sparkar och slår som vanligt, jag tror han kommer bli lika stark som far sin! ;) hehe

Idag har jag jobbat i vanlig ordning, lagade makaroner och korv till middag. Jonas jobbar kväll vilket innebär att man måste äta själv, vilket innebär något som går fort att laga! :) Köpte kalaspuffar förut, som jag tänkte slänga i mig snart, jag får sådant sötsug ibland och spec efter jag ätit. Bättre/billigare att ha kalaspuffar hemma än att behöva köpa en choklad bit varje dag. Jag har även knäppt kort på magen, se och njut av bilderna. ;) Blir inte bättre än så när man ska knäppa själv, så det får duga. Gör lite reklam för pappas tidigare arbetsgivare oxå, haha man såg verkligen hela texten på tröjan jag har på mig (min sovtröja). Bjuder på en bristning jag såg oxå på ett kort (YEEEES) och lite disk i bakgrunden! ;p På tal om bristningar så är det något jag oroar mig över.. Jag vill inte ha det..Men men det är ju sådant man får på köpet vilket jag oxå räknat med, men jag kan ju erkänna att jag gör allt för att inte få så mkt av dom ialf. Smörjer in mig varje dag typ, och ca varannan dag med cocos lotion som jag har hört ska vara bra! :P En på jobbet ska faktiskt idag att hon sa att det hade hjälpt henne, hon har fått 2 barn och har tydligen inte en bristning på hela kroppen, förutom på brösten för att dom glömde hon att smörja! haha jaja time will tell

Lägger upp bild på sängen jag vill ha oxå och på "skinnposar" som vi hittade på finn. Jag bara MÅSTE ha en sådan i grått, den är ju huur fin som helst! Ja vill, ja vill! Bara en sak som talar emot och det är att 1 påse kostar 4500kr ...norska! Meen då finns det ju mkt som talar för oxå! Vi kmr att bo där det blir kallt om vintern, vi kmr ju åka OFTA till fjällen där det kan bli riktigt kallt, vill ju inte att lillen ska frysa! Man har en sån i flera år och den kan ju lätt användas till framtida barn oxå! ;) Ett kap enligt mig alltså :P hehe

Nu blire kalaspuffar & Gossip girl. Byee




       



Gääsp

Det låter väl som ett lockande inlägg?! Just nu ligger jag i sängen och datanördar. Jag hade tänkt slå på ett avsnitt av vampire diaries som jag nyss laddat ner, MEEN då hade vi ju redan sett det. En as bra serie tkr jag, gillar man true blood så gillar man denna! :)
Jag känner mig både trött och rastlös just nu..Ringde till syrran för att få prata av mig lite men då var hon på ett sådant dåligt humör att hon inte orkade prata.. Kul tjej! Jag ringde till henne men fick inget svar, när hon sedan ringer upp efter 1000 år är det första hon säger: JAHH äre nån som har dött eller?? haha ok. :P Hon är ju oxå gravid och har humörsvängningar så det heter duga..Huua Jaja blev så att jag ringde ett billigt samtal till mallan i sverige ist. Fick surra av mig lite (lr mkt)! Känns som att jag alltid surrar på i 190 och den jag pratar med får ingen syl i vädret? hehe men jag har såå mkt i mina tankar som snurrar dag ut å dag in så ibland kan jag knappt somna på kvällarna pga alla tankar. Just nu handlar dom om jul, julklappar, betala tillbaka lån, sparande & allt som har med bebis att göra! Vill köpa allt och fixa nu ju..

Jaa det här blev ett ganska vimsigt inlägg känner jag, avrundar här för allas bästa.
Jag kommer med nya bilder på magen inom kort ;) Min "lilla" gomage!

Puss & Hej alla

P.S Vore kul med lite mer kommentarer! ;)
RSS 2.0