Halloween igår, ja ja ;)

Igår firade vi halloween med ida & alex. :) Lagade klyftpotatis å kyckling + diverse såser. Jätte gott blev det! Sedan blev det en massa surr om barnvagnar, vaggor osv, och skräckfilm såklart. Mysigt var det.

Idag köpte ida en barnvagn för 850 kr, värsta kapet! En fin emmaljunga. Idag har vi bara slappat här hemma jag har power nappat och lagat tacogratäng.. mm :) Blir en tidig kväll idag känner jag, börjar kl 7 imorrn och orkar inte vara en zombie. Jag ska nog lägga mig å läsa lite snart, har ju 2 böcker här som jag inte läst än! Joo just deja, vi har ju fått en barnvagn av mamma & larssa, fick bilder på den idag! En emmaljunga det oxå, jätte fin tkr ja ialf. :) Inte i nyaste laget men den ser ialf inge sliten ut och med tanke på att man inte har lagt ut en krona på den så är den ju ett kap! :P Lägger ut bild på den.

Det var allt för idag. Hejda




Hello!

Allihopa. :) Idag har jag inte såå mkt att dela med mig av men tänkte uppdatera lite ialf. Var ner på stan förut idag med ida en snabbis, gick runt & kollade in bebis kläder på Oslo City. Fönster shoppade bara idag ;) Har ju redan beställt lite kläder och lagt bud på lite kläder oxå, hoppas att jag vinner något! hehe
Efter det så drog vi hem till Ida å alex där vi blev bjudna på lasagne! Gotti gott Jaa imorrn är det Halloween, då ska vi umgås med ida & alex bara. Äta något gott å mysa på. Jag köpte en pumpa idag som jag ska ta med dit ialf, så att man får lite känsla. Har faktiskt aldrig gröpt ur en pumpa förut så det ska bli kul att se hur de slutar..

Nu blir det film & glass med hjärtat! Hoppas alla får en bra kväll. :)

En gladare fia!

Joorå satteh, idag känns allt bättre. :) Hatar när jag får sånna där dagar, ja blir en riktigt hormon bomd asså! Jag kan lixom inte kontrollera mina känslor. :P Men men thats life. Idag är en bra dag ialf, blev ju inte sämre av att man fick komma hem till en renstädad lägenhet, hjärtat tyckte att jag kunde behöva det idag. Hehe

Idag har jag jobbat som vanligt, lagat mat- köttgryta och tittat på Bonde söker fru. Imorrn är jag ledig och då ska jag möta upp kusin på stan för en kaffe å skitprat! :P På kvällskanten ska jag väl hänga med syrran.

Shit vad jag tycker att magen växer fort! Nu bara på någon vecka har det ju hänt hur mkt som helst med den. MEN jag har börjat få ganska ont i fogarna! :/ Spec när jag går mkt å böjer mig osv..Får som ont nere vid magen och nere på ryggen. Är det verkligen normalt såhär tidigt?! hehe sen så känner jag lillen därinne nu hela tiden typ, spec på kvällarna när man har lagt sig. Ibland tror jag att han ska komma ut genom magen så väl känns det! Jag tycker att han är mer livlig nu faktiskt än i början när man kände..Inte såå konstigt kanske! Stark tror jag att han blir ialf, det känns som det! ;) Känner jag såhär mkt nu och jag har hälften kvar typ så kmr det ju göra ont innan det är färdigt! Jag är i vecka 21 nu, på tisdag går jag in i vecka 22. :)

Här kommer lite bilder på magen, kanske inte dom bästa men dom får duga!





Fy

Usch å fy på allt just nu..Grymt less är jag nu på ALLT! "kompisar" fattar iofs inte ens varför jag bryr mig när jag tamefan är den enda som gör det..Nää huua BORT med dej! klart.
Mamma & larssa kommer inte i helgen, larssa stackaren ligger på sjukhus med inflammation i magen.. Det är ju det värsta ialf! Å nästa gång dom kommer så jobbar både jag & jonas.. YEEES! Vi vet fortfarande inget om jul heller.. Känner att hade nån sagt fel sak till mig nu så skulle jag ha exploderat..hmm..Undra om det beror på att man inte har någon här att få prata av sig med?! Jag har ju syrran, kusin å jonas (Är såå glad att jag har er här såklart<3) Men ibland hade det vart skönt att kunna träffa en kompis på stan, ta en kaffe och surra skit!

Nää tror jag tar & drar nå gammalt över mig nu..Lika bra det! Myser lite med magen så blir jag nog på bättre humör..Jag har ju magen att lita på ialf! :)

Byye

Dinner time!

Idag har jag jobbat kväll, det gick riktigt bra! Har känt mig jätte pigg hela dagen, riktigt utvilad lixom! :) När jag kom hem hade hjärtat vart och handlat och fixat mat, korv & makaroner. :) Till efterätt blir det fruktsallad! Åhh imorrn har syrran ultraljud, shiiit va spännande! :) Jag tror nog fasen på en liten pojke nu ja. :P På torsdag kommer mamma & larssa hit! :D Gud va kul det ska bli. Då har dom med sig en barnvagn åt mig å jonas oxå som vi ska få! Jag hoppas bara man gillar den, vore ju skönt att slippa lägga pengar på det isf! :) Jag e så nyfiken..

Jaja men det var lite update för idag, nu ska jag återgå till filmen. Puss & gonatt alla

Myspys

Idag har jag och ida haft en riktig mysdag. Jag åkte bort till henne när jag vaknat osv, sedan vandrade vi bort mot majorstuen. Var fint väder idag så det var härligt. Väl där shoppade vissa loss för ca 6000 kr på en jacka! ;P Medan vissa håll HÅRT i pengarna. Joorå satteh! Vi tog oss varsin kaffe på waynes innan vi gick hem till ida och sedan bakade vi bröd och rulltårta. Smarrigt! Det är väl vad min dag har bestått av i stora drag. Just nu sitter jag å jonas i soffan å chillar bara. Jonas öppnar imorrn så det blir nog läggdags snart. Undra vad ja ska hitt på måntro?

Godnatt gott folk & hoppas alla får en trevlig lördag kväll/lyckad utgång! Själv sitter man hemma i tryggt förvar. ;)

Puss hej

Jag ser det snöar!

Äntligen ser man dom första snöflingorna :) Jag gillar verkligen vintern! Att få åka till fjällen/Kallsedet, pimpla, åka skoter och bara vara. Loovely. Vet ju dock inte hur det blir med det i vinter? Men en sväng ska vi nog hinna med! Vet inte hur gamla bebisar ska vara innan man kan åka iväg en lite längre tur.. :P Sen skulle både jonas och jag vilja köpa oss varsin skoter oxå, men det får vi lägga på hyllan till nästa vinter skulle jag tro!
Jah som sagt så snöar det tom här nere nu, men tyvärr så hinner flingorna smälta typ innan dom ens når marken, annat var det hemma har jag hört. Jag måste köpa broddar oxå, eller heter det broddar? haha eller är det bara till hästarna man säger så kanske..jaja hur som haver tror jag att det vore ett bra inköp, jag har ju ingen lust att ramla i vinter!! Uggsen är ju väldigt hala oxå för den delen.

Magen växer så det knakar kan jag lova, tycker fasen att den blir större dag för dag. Jag har som en jobbig känsla i den, som när man är propp mätt och det känns som att magen nästan kan spricka fatt den står ut så mkt, så känns det hela tiden nu! :P + att den har blivit hårdare. Mysigt såklart, men börjar få en känsla nu av vad jag har att vänta mig och blir faktiskt liite orolig över hur man ska orka jobba sen! :P Spec när man ska stänga själv, då bär man ganska mkt osv! Jaja det återstår att se. :)

Nu ska jag natta, har blivit så jäkla kvällstrött på sistonde. Jag kommer ihåg vad less jag blev på malin när hon skulle sova över när hon var gravid, att hon ALLTID somnade till filmen och var så himla trött på kvällarna när jag ville ligga å surra! :P Nu är det jag som somnar ifrån..Just ja gonatt var det! Natti natt

Bilder från kallsedet





Ny design!!

Äntligen har jag en finare och roligare blogg att följa :D Tack snälla carro för hjälpen, uppskattas verkligen! :)

Idag har jag jobbat som vanligt, vi hade personal möte och beställde kina mat! Hur gott som helst vare. Jag tror nog att jag var den som åt mest, som vanligt. :P Fast måste ju säga att det kändes verkligen som att magen skulle sprängas där ett tag, har nog ALDRIG varit sådär mätt förut tror jag. Haha kan ju tillägga att känslan kom då jag ätit klart! Inte så att jag proppar i mig så att jag nästan spyr direkt. Jaja nog om mat nu. Mötet gick bra ialf, jag tog upp jul då både jag och jonas vill vara ledig såklart men Aud sa att hon måste kolla mer på det. Alla vill ju vara ledig då men vi har ju lixom 70 mil hem, alla andra kan ta sig hem på 10-20 min så jag hoppas hon har det i åtanke! Vi sa ialf till om att vi kan jobba över nyår bara vi får åka hem över jul. Jag prioriterar hellre jul hemma nu när läget är som det är. :)

Jaa det var nog allt jag hade på hjärtat idag. Måste hoppa i säng nu så man orkar upp imörra.

Natti natti alla

God night

Kom på nu att jag inte har skrivit något idag. Idag jobbade jag kväll, sov ut vääldigt länge! Lika bra det, har vart riktigt skit väder idag. Men då är det ju skönt att jobba ialf. Kom hem runt 11 och lagade till lite tacos åt oss, tvättade smink borstarna och färgade ögonbryna! Så lite har man fått gjort här hemma.

Lägger upp en bild på magen nu oxå, går in i vecka 20 imorrn. :) Halva tiden klar då. wihoo
Än så länge har jag gått upp 3 kg, Jag hoppas att det inte bara smäller till om ett tag! :P

Natti natt..

Bara vi

Japps, nu är det bara jag & jonas igen då. Känns så tråkigt att dom har åkt hem nu, malin nettan ida och lilla hanna! Helgen har ialf vart super bra, ätit en massa gott, shoppat, surrat på och myst med gogumman har vi gjort. :)

Jag har även inhandlat dom första plaggen till lillen i magen..hehe Blev en mysig björndräkt och ett sånt där start kitt typ med bas grejer för nyfödda! Jag ville väl mest bara köpa nått nu för att känna hur det kändes eller vad man ska säga, blir ju mer verkligt när man köper nått sånt. :P aja svårt att förklara!

Idag har vi storstädat & nyss ätit mat. Falukorv i ugn blev det. :) Jonas har legat bakis halva dagen oxå, han var ut med alex och några kompisar till honom igår! Jag trodde att han skulle komma hem rätt sent men klockan 2 kom han staplandes in till sovrummet, då bra på fyllan. :P haha han börjar bli lite vek tror jag!

Nu ska jag återgå till tv tittandet..Byee

Snart dax för jobb!

Japps sånt är livet. Sov ialf ut väldigt länge idag, nästan för länge! Men jag har kommit in i en trött period igen. Men som tur är inte lika jobbig period som i början av graviditeten. Jag får nog fundera lite mer på vinterjacka i år, carro har nog liite rätt i att jag kanske inte kommer kunna ha den hela vintern. :P Men vad ska jag då ha!? Haha såå stor hade jag inte tänkt att bli. Tack Carro. E- Jag skickar ett mail till dej ikväll eller i helgen, det spelar absolut ingen roll när du hinner göra det! :) Jag blir såå glad över att få hjälp! 

Nu ska jag dricka upp kaffet. Hade

Nehe

Idag har både jonas & jag vart ledig. Vi har tvättat och städat å fixat lite här hemma. Måste ju vara rent & fint tills vi får besök. :) Som jag längtar! Vi har umgåtts med syrran idag oxå, varit ute i det fina vädret. Kollat efter vinter jackor men utan resultat, iofs så tittade vi bara i en affär idag. Jag vill satsa på att köpa en lite dyrare jacka i år, det får man ju igen i längden.

Nu ska vi snart laga kyckling & ris. Det blev så sent med lunchen idag så då får det bli en sen middag!
Jaah å bloggen blire ju ingen ändring på heller. :P Jag har försökt fixa & trixa lite själv med den, men det går fasen ikke! Jag får inte ens in en jäkla låt! haha så duktig är jag. I give up..

Det var allt för idag..hejda

Please!

Kan någon hjälpa mig med min design här på bloggen!? :P

Ny dag

Är ledig idag och imorrn= Lovely! Idag har jag inte gjort mkt, klev upp tidigt för att jag hade tid hos läkarn kl 9, MEN för andra gången irad ringer dom fem i 9 (när man är där) och säger att läkarn inte var där idag heller!!!!!! Fyfan blir galen på dom..Men men nu ska jag byta imorrn ialf. Jag har inte varit på någon såndär rutin koll pga att man är gravid nu på över 1 mån..Det ska väl kollas varje månad med blodtryck, blodprov å kissprov osv osv! Men det skiter väl min sämsta läkare i! jaja det var ju bara för oss att åka hem igen,  vi åt gröt sedan somnade jag om någon tim innan jonas for å jobba. Nu ligger ja i soffan och tittar på tv. Väntar på att ida ska sluta jobbet så ska jag möta henne på bussen å bli bjuden på mat hos henne & alex. :)

Jaa det var väl allt jag hade på hjärtat för tillfället. Hadee

Jobb å jobb..

Äntligen har man snart avklarat en veckas jobb, sedan är man ledig två hela dagar. Då ska jag bara sova känns det som. På torsdag kommer malle, adel, nettan och såklart lilla hanna hit!!! ;D Ingen kan bli gladare än jag för det. Det ska bli såå mysigt! Fullt hus kan man ju lugnt säga att det blir ialf. haha (tycker att fler av våra nära & kära kunde ta å komma hit) :P I magen rullar allt på som vanligt, han bökar på därinne lillen, ibland undrar man verkligen vad han har för sig. hehe Vill att tiden ska gå fort nu!

När vi kom hem från jobbet idag så lagade jag mat. Kött & potatis blev de, har gjort egen saltgurka oxå! Som får avsmakas imörra tror jag, OM jag inte får nå sug lite senare efter något (mycket troligt)! Hoppas på att den blir bra nu bara. Än så länge så har jag inte fått något spec som jag blir sugen på, det enda jag kan känna ett extra sug efter ibland är salt! :P
Imorrn står jobb på agendan igen, efter det ska malin komma hit så ska vi laga till nån god mat osv. Köttgryta är jag sugen på. Jag har försökt fått hit ida & alex oxå , men dom orkar ju aldrig ta sig någonstans så dom lär ju inte dyka upp..tråkigt nog. De enda "paret" vi kan umgås med är ju just dom satt eeh. Pensionärerna måste ju ha en vecka på sig minst för att kunna boka in en middag!! SKÄRPNING! 

Jaja nu ska jag återgå till tv tittandet. Hoppas alla har en bra lördagskväll :) puss&hej

Första bilderna på lill hjärtat! <3

Här kommer dom. :) Tog nån bild på magen oxå, sedan är det bilderna vi fick med oss idag från ultraljudet! :D Det gick hur bra som helst och allt såg bra ut. NU kan ja börja pusta ut..Å börja njuta mer. Det blir ialf en liten pojk- Liam! Han är beräknad till den 8 Mars, men jag vill bara nu ännu mer än innan att han ska komma ut NU!! ;) Se och njut av det lilla underverket vårat. :)








Kusin på besök!

Fyfan vilken dag det har varit idag..sov högst 4 tim inatt sedan upp å jobba halv 6!!! Då blir inte jag människa kan jag lova, har varit helt borta hela dagen. Nu är jag ialf hemma med Malin, jag har städat och hon tvättar. Nu väntar vi på att Jonas ska komma hem så att vi får mat i magen, är såå jäkla hungrig. Idag blire spaghetti och köttbullar.

Snart snart snart äre ultraljud!! :D Alla hemma tror att det blir en kille, men dom på jobbet tror tjej. Mariann på jobbet sa att jag har likadan mage som hon när hon väntade sin dotter. Jag & Jonas har gissat på kille hela tiden men nu börjar jag tveka på det lite..Men om jag måste gissa så tar jag kille :P hehe Jag har ju drömt att det är en kille, men det kan ju vara för att alla+man själv har varit så inställd på det hela tiden oxå! Spännande..Vad tror ni?!

Puss & Hej

Sunday

Söndag idag då..Har regnat sedan man slog upp ögonen idag, så idag har vi bara vart inne. Skönt det oxå ibland. Nu väntar ju en hel vecka med bara jobb! Pengarna bara rullar in för oss båda nu och det känns väldigt sköönt. Nu äre bara det här med ledigheten till jul & nyår som det kmr att krocka med dock! :/ Tror inte att båda får ledigt så länge tyvärr..Så det blir väl så att man kommer att få välja bort något av det hemma, isf blire ju nyår. Men det känns ju inge kul heller..jaja det återstår att se, man måste ju tänka på pengarna oxå. I helgen har vi umgåtts med syrran, vart på stan å kikat, ätit god mat och chillat har vi gjort! :)

Annars så rullar allt på som det ska. Jag känner mig mycket gladare/stabilare än vad jag gjort hittills så det är ju väldigt skönt. Var inne i en riktig depp period där ett tag, tror nog att det var för alla hormoner man har i sig! hehe
Vi har nog bestämt oss för att stanna här ett tag till, ialf till kontraktet på lägenheten går ut.. Här har ju jonas jobb + att här har vi våran egen lägenhet. Blir så krångligt med allt annars, sen vill man ju inte vara hemma första tiden åsså ska jonas vara här lixom. Det går ju inte och jonas som jobbar heltid nu kan ju inte vara borta hur länge som helst, då äre ju bättre om han tar ut sem sen ist när vi vill/kan göra något. :) Sedan får jag ju inte glömma att syrran är ju här oxå, vi lär ju spendera en hel del tid ihop sen med tanke på att vi sitter i samma båt. :P haha

Jaja nu ska jag ta och baka scones! Hade tänkt baka något bröd, men har inget hemma så får ta det någon dag i veckan.

Imorrn tänkte jag lägga ut bild på lillmagen så att alla nyfikna får se ;)

Hare bra. Herrå

RSS 2.0