Happy!

Jaa, självklart slutar det med att jag hamnade hemma själv inatt oxå. Propp ida kunde ju inte sova utan alex EN natt! Huua illa måste jag säga, hon försökte dock övertala mig att sova där men det hade jag ingen lust med. Blir så jobbigt när man börjar så tidigt kl 7! Men hon kom ner på jobbet när hon slutade ialf, sen åkte vi hemöver och åt på oliva. Mys pys :) Imorrn kmr hjärtat hem oxå.

Idag fick jag reda på att vi ska på ultraljud fredag 8/10!!! Fyfaan vad jag längtar. :D Men är lite nervös oxå över att allt kanske inte kmr se bra ut?! Men men bara att hoppas på det bästa!

Det var allt för idag. Hejdå

Ensam hemma

Det är jag nu.. Jonas åkte hem idag vid 4 fatt han ska på möte imorrn, sedan åker han tbx till Oslo imorrn kväll igen stackarn! Jag hatar verkligen att sova själv asså, meen men en natt dör jag nog inte av. Ida ska ialf sova här imorrn tror jag så ska vi laga middag osv. Det blir niice! :) Annars händer inte mkt på veckorna (inte annars heller iofs) mer är jobb! Jag ville bara uppdatera lite nu innan sovdags, börjar 10 imörra.

Gonatt & Sovgott alla. Bye

Haha

Vad kul att vissa får ha kul ialf ;) Carro&Malin- Därför det har vart lite dåligt med uppd på era bloggar såhär dagen efter! :P Saaknar er oxå, men snaaaart e jag oxå på banan igen! ;) "Ett par mån kvar barra" haha

Idag har vi inte gjort såå mkt..Gått en prommis till apoteket och uträttat lite ärenden! Var jäkligt skönt väder ute idag så det var mysigt. Annars har vi bara legat framför tv båda två och nördat. Jag har sett en grymt bra film ialf, The blind side heter den! Huua en riktig grin film..Idag kommer ida & alex hem oxå, dom lär ju vara hyffsat bruna dom jäklarna! Men jag skulle ialf få en liten present sa ida så det ska bli spännande. ;) Tror bestämt att ja ska ta å slå henne en pling nu! :) 

Det var allt för idag. Bye Bye

Lördag!!

Idag har jag stor städat hela lägenheten! Då menar jag verkligen överallt och det känns såå skönt att det är gjort! Vi bjöd malin oxå på middag, lax och potatis blev det med fruktsallad till efterätt. Muums Sedan lyssnade vi på lite flamingo och creedence, blev lite sentimentala! Malin drack vin och fixade sig här innan hon drog vidare på fest! Jag blev oxå festsugen så var tvungen att dra nå dans moves på golvet framför jonas! :P Försökte på alla sätt få hans uppmärksamhet när nörden spelade "wow" huua! Jag och Malin ska kolla upp hur det är med gitarrlektioner här oxå, hoho känns värsta kul må jag säga, om det blir så att man hittar något bra som inte kostar en förmögenhet! Isf har jag som mål att kunna spela ialf 1 creedence låt till jul när jag kmr hem. Fan vad pappa skulle bli chockad då! Hehe Jaja men det var lite om idag ialf, nu ska vi kolla film kanske äta lite chirre.

Hoppas alla haft en bra dag/kväll, det har jag haft! ;) puss å hej

Makaronipudding!

Japps, det lagade jag till idag! :) Blev mkt gött..Å snart blire till att frossa i en massa frukt. :) Jag är ju fan sugen på något heeela tiden känns det som! hehe Idag har vi jobbat hela långa dagen och nu ligger vi i sängen å tittar på tv bara. Till kvällsfika blire stekt ägg med nan bröd, en liten oslo klassiker! ;) Sällan jag skriver om mat har jag märkt, men jag kan lova att det utgör en stor del av mitt liv. :P Love it! Spec nu..heeh

Jaah näe det var en liten uppdate ialf,nu är reklamen slut. Miss ya all!

Haade


Slappar..

Gör vi nu :) Jag tkr att när man är arbetslös så njuter man ju inte av att bara ligga i soffan å kolla tv, Men när man jobbar så tar man verkligen vara på dom stunderna när man inte gör någonting alls. Idag har vi vart på stan och tagit en fika med malin kusin. Det var niice må jag säga, skönt att få surra av sig lite! Annars har det väl inte hänt så mkt idag,lagade chili con carne förut och det blev jätte gott. Man måste ju få skryta lite ibland. ;)
Vi  (Jag) har ialf kommit på vilken hundras vi vill skaffa sedan, Boxer! :) Jätte söta, spralliga och familjevänliga hundar men som ändå har lite vakt i sig mot främmande. Passar oss skit bra tkr ja! ;) Meen som sagt, nu äre annat som kmr först så det blir senare. Även fast jag vill ha allt på engång, hus, bil, hund, barn, plugga jaa allt verkligen..hehe När jag blir som värst med allt mitt tänkande på allt jag vill ha brukar ja säga för mig själv- Den som gapar efter mycket, mister ofta hela stycket! Vilket jag nu tror är sant. Jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mej! haha
Imorrn blire jobb ialf, tills på fre sedan är jag ledig i helgen oxå. Guud så skönt det känns. Malin ska komma hit på middag på lördag så man får väl se vad man hittar på då. Tips? :) Nu äre färdig svamlat för mig. Nu ska jag dricka upp kaffet och chilla vidare.

Puss å hej

What goes around comes around

Haha så sant så. Jag känner mig så grymt besviken och less just nu..var tvungen att skriva av mig lite!

Jag anser mig vara en sjysst lättsam person som inte krånglar eller bråkar i onödan, Men tkr jag något så står jag för det! Alla har vi olika åsikter om saker och ting och enligt mig så får man bara acceptera det.. Spec om man är kompisar och spec när man är så pass gammal som man är.
Då tkr jag att man BORDE ha kommit ifrån stadiet där man snackar skit, stöter ut folk medvetet (För att man inte gillar personen i fråga) och inte vågar prata för sig själv, utan måste ha flera andra bakom sig! Huua det kokar i mig. Kommer med tomma hot osv.. Vänskap för mig betyder väldigt mkt, och jag är väldigt lycklig lottad som har dom vänner jag har. Jag kan ärligt säga att jag inte skulle klara mig utan er. Vänner kommer och går har man lärt sig genom åren, men det finns dom som alltid har vart där, genom vått och tårrt..vänner man har upplevd både glädje och sorg med och som man vet alltid finns där när man verkligen behöver det! Det är dom vännerna som verkligen har "bevisat" att dom stannar oavsett vad som händer, det är dom man ska vara rädd om! Just därför tkr jag att det som hänt nu, är så tragiskt på nått sätt..Eller inte? Beroende på vad man vill ha för människor i sitt liv. Man är väl för snäll och tror för gott om alla (som pappa säger) han har nog fan rätt.

Jaa..lika bra att avsluta här innan det blir för djupt och oförståeligt! Slänger in nå bilder ialf.








Äppel päppel

Mmmm..Nu står äppelpajen i ugnen och är snart klar att ätas! :)
Idag har jag inte gjort många knop kan jag lova, å det har ja absolut inte dåligt samvete för! Har 2 lediga dagar nu som jag bara ska njuta av. Har ialf plockat ihop här hemma, lagat mat å slängt i en tvättmaskin. Jo och tillagat en äppel paj! Vi fick med oss jätte mkt äpplen ifrån pappa som han hade fått från sin kompis äppel träd. Jag bara älskar allt som kmr från den "egna" trädgården, allt blir såå mkt godare när man odlar själv. Så det är något jag verkligen längtar efter att få odla egna grönsaker, frukt och bär. Ett HUS vill jag ha!! Men men det får komma lite senare. Jag och jonas lagade ju kyckling och ris häromdagen å fasen så gott det blev. Vi är verkligen ett dreamteam i köket! ;) haha Funderar på att laga till lite chili con carne imörra, såå jäkla gott och det var verkligen hur längesen som helst man åt det! Jaja nog med mat snack nu..

Igår sov vi ialf ute i vardagsrummet för att se om det blev någon skillnad i förskylningen och det blev det! :)
Väldigt stor skillnad på bara en natt så nu är det verkligen bevisat att det är något fel i sovrummet. Vaktmästaren ska komma och kolla på det imorrn. Imorrn ska jag nog träffa kusin och tessi! Det ska bli nice.

Nä nu ska vi äta pajen och dega vidare.. Hare bra alla!

Mögel

Yees..Det är STOR chans att vi har mögel någonstans i vårat sovrum! :( Jag har ju varit tok förskyld ända sedan vi flyttade in här, för 5-6 veckor sedan och har typ alla symtom som stämmer in. Sedan säger jonas att det luktar ganska mkt mögel i ena hörnet brevid sängen + att jag såg lite mögel på lampsladden som ligger efter golvet i det hörnet! Huua känns ju inge kul alls om det är så, men vi ska ringa hit någon imorrn som får kolla upp det och inatt sover vi i vardagsrummet.

Nu ska jag ta ett varmt härligt bad sedan blire soffan för hela slanten. :) Val vaka ikv oxå, spännande!

jaja herrå

Loong time ago!

Jah, nu var det ett bra tag sedan ja skrev men har haft fullt upp hemma och sedan jag kom tbx till oslo. Dagarna hemma var jätte mysiga, träffat alla tjejer + dom små liven. :) Huuga vad snabbt det går..Snart springer dom runt på stan å härjar! hehe Saaknar alla redan. Men snart kommer nog malin adel å lilla hjärtat hanna ner ialf, eller dom KOMMER snart ner! Det har malin lovat.. Just nu är det bara jag hemma, jonas var tvungen att stanna hemma ett par dagar längre än mig pga möte. Jag kom ner i tis och jonas kommer imorrn bitti. Saknar han redan faktiskt! :P Har sovit hemma hos ida å alex fram till idag så jag har ju ialf inte behövt vara ensam! :)  Dom åker till rhodos nu på sön 1 v!!! Såå avundsjuk asså..men men ida förtjänar den här resan, hon har knappt vart utanför sundsvall/oslo! haha hoppas ni får det super bra. Sola inte åt mig, tack!

Ja annars då?! Händer väl inte så mkt allt flyter på som vanligt. Funderar på att göra om bloggen lite så att den blir roligare att läsa,kanske nån kan hjälpa mig med det? ;) 

Just nu äter jag morötter, gurka å dipp till sen middag! :P  Muums

Nu ska jag vräka vidare, men hade gött allihopa!

Hemgång imorrn!

Å det ska bli såå skönt att få komma hem ett par dagar och att få vara ledig. Men som alltid så har man ju så himla mkt man ska hinna med när man väl kmr hem så hälften hinns inte med tyvärr!  Jag ska ialf passa på att vila lite = ha ett lugnare tempo än det har varit nu ett tag, bara jobb och stress och bekymmer.. Ska försöka lägga det på hyllan och bara njuta. :) Det som inte känns nå vidare kul dock är att man kmr hem helt kronblack, det suger verkligen! Känns inge kul att behöva leva på pappa både här och när man kmr hem! :s Huua svinigt less på detta nu.

Jaja jag får ialf komma hem och det behöver jag nu! Jag hoppas att man får stanna tills på måndag ialf.
Imorrn börjar jag kl 6, slutar 2 och då blir det till att skynda sig hem hämta packningen sen åka ner mot tåget! Måste lägga mig tidigt ikväll och hinna packa allt OCH duscha!! Har inte tid att sitta här nu men ville bara uppdatera lite.

Jo måste bara berätta att jag vann nyss ett vad mot jonas ;) Vi kollade på en program om lejon, så började vi gissa på vad ett lejon väger- Jonas gissade på typ 100 kg- Jag gissade på 300 kg- Rätt svar, ca 320 kg!! Jag är bäst! :P

Aja men nu syns vi på tors mina nära å kära!!! Hadee

Det närmar sig!

Japp..Snart sitter vi på tåget på väg hem! :) Loovely! Hoppas bara på att jag får stanna hemma några dagar längre än vad jag tagit ledigt för, det får jag reda på imörra. Denna dag har bestått av jobb i vanlig ordning..Undra hur länge man pallar jobba såhär mkt egentligen!  Jaja men Cash is king så att säga. ;) Kom hem nu för  ett tag sen, har nyss ätit köttbullar och spaghetti som älsklingen hade gjort + mkt grönsaker till! :P Nu funderar jag på om ja ska feta mig med chips å dipp?! Var längesen nu faktiskt, men nuförtiden så är jag aldrig riktigt sugen på varken godis eller chips. Jag blir lixom mer sugen på MAT istället.  Men det ska man väl inte klaga på. Längtar hem som fan nu till mammas och pappas gooda mat, ska bli skönt att få bli lite bortskämd med sånt nu. Sen ska jag köpa trocca såklart, det är ett stort måste varje gång man kmr hem! Jag känner att det här inlägget blev en massa tomprat från min sida men tyvärr, det blir inte mer spännande än såhär! :P This is my life. Snart ska ja få träffa alla småttingar och tillhörande föräldrar och det ska bli underbart mysigt!!

Puss å Hej alla glada nu blire chirre och dirre för min del! ciaoo

Hola!

Tänkte ta å skriva några rader nu medans man orkar. Jag jobbar bara hela tiden nu å när man väl kmr hem har man ju som sagt andra sysslor att ta tag i. Men tur är att jag har en kille som faktiskt gör väldigt mkt här hemma, städar, lagar mat, tvättar! ;) Dagarna flyter på som vanligt med allt, har köpt kex nu som jag tar med mig på jobbet ifall att jag börjar må illa och dom hjälper faktiskt! Idag ialf, testade första gången idag. Hehe

Vad kul att så många har hittat till min blogg! Det är alltid kul med kommentarer oxå. :) Den är väl kanske inte världens roligaste att läsa för tillfället men jag ska börja lägga ut mer bilder osv framöver! :P Kanske till och med få till en profil bild?! Jag har försökt nu hur länge som helst men det går inte.

Svar till carro- Vi ska kolla upp vad vi får göra med lägenheten, om man får hyra ut den i andra hand eller om det går att säga upp den tidigare. Tyvärr tvivlar jag på att det går med tanke på att vi hyr av en firma nu och dom är mkt strängare än om man skulle hyra privat! Sen vill man ju inte förlora 30000 på att säga upp den tidigare heller om det inte går att lösa på annat sätt..Men både jonas och jag vill ju helst flytta hem te jul typ, men om vi har kvar lägan så måste vi bo kvar, eller om jonas har någon kompis som är sugen på oslo ett tag så kan han ju dela med någon så kan jag vara hemma. :P Kanskmed allt. Sen vet man ju inte om man har lust att ta en lägenhet hemma heller om vi måste ha kvar denna. Jaja allt löser sig tillslut! :) e inte hela tiden men ah..Allt är så krångligt

Nu är hemresan BOKAD! Åker hem den 8 sep :) Såå glad över det. Hoppas man får stanna hemma i ett par dagar ialf, en helg går för snabbt! Får se vad jobbet säger på måndag.

Nu äre natta för mig. Natti natti alla!

Torsdag

Sitter  just nu i soffan med jonas å kollar på lite tv innan man ska börja fixa sig för jobb! usch va tråkigt.. Jonas klev upp typ 5 imorse för att åka på jobbet men när han kom dit så va dom lediga idag allihop! haha
Nu äre ialf inte såå lång tid kvar tills man får åka hem ett par dagar. :) hoho ska bli så skönt! Den här veckan har gått så jäkla fort tkr jag. Nu hoppas jag bara på att jag slipper må illa hela eftermiddagen och kvällen som jag har gjort nu i ett par dagar. Inte så mkt på morgonen utan det kmr på eftermiddagen lixom.. men men det äre värt!

Sitter och väntar på att våra bästa år ska börja nu snart, typ den sämsta serien som finns! :P Man kan missa 20 avsnitt men ändå hänga hänga med i allt. haha. Från det ena till det andra så är jag så fruktansvärt less på mitt hår nu..huua slitet som fan och ingen spec färg alls! Näe det får malin fixa till när jag kmr hem har jag bestämt! Vill ha lite mörkare än det jag har nu, men absolut inte för mörkt. Vill inte se ut som ett vandrande lik. Sen skulle jag vilja sola oxå men det tror jag att jag struntar i, tror inte att det är så bra nu! Tur man har sitt på det torra. ;)

Näe nu får det vara slut på tompratet, måste fixa mig innan jobbet! Bye Bye
RSS 2.0