Mimmi!! <3

Jaa nu har ÄNTLIGEN Mimmi kommit till världen och jag har blivit en stolt moster! :D <3 Mimmi är en stor tjej på över 4 kg och 55 lång, så hon är större än kusin Liam! :P Hehe hon kom till världen 1 April vilket är lite komiskt! Vi var där och hälsade på igår hela familjen och hon var huur söt som helst, man ville bara nypa na i go kinderna! :) Men det blev en väldigt jobbig förlossning för stackars Ida..Det tog alldeles för lång tid för lilla Mimmi att komma ut så dom blev tvungen att göra kejsarsnitt, sedan blev det inre blödningar i livmodern så efter snittet blev lill stackaren opererad i 3 tim!! Plus att hon var vaken under hela tiden..huua Så nu ligger hon på infektions avdelningen, å blir kvar där ett par dagar till! Så vi får bara hälsa på vissa tider och då blir hon utskjussad i korridoren..stackaren! Men men allt är bra nu och förhoppningsvis får hon komma hem snart! <3

Nu har jag uppdaterat lite om det ialf, allt annat flyter på bra här hemma, lite kaotiskt med allt folk å alla hundar men det går bra! :)

Nu ska jag ta Liam så Larssa får duscha! :)

Hade på bade

Moster!!

Åhh vad spännande..Ida & Alex var här för ca 1 tim sedan och lämnade Turbo (deras hund) för att sedan åka vidare till Ullevålsjukhus för att föda fram Mimmi!!! :P Jag hoppas verkligen att allt går bra och snabbt nu!! Jag är så himla nervös i kroppen nu att jag har svårt att sitta still.. haha jaja ville bara uppdatera lite, återkommer senare när lilla Mimmi kikat ut! Tills dess skickar jag alla mina krafter till Ida! Love you! :)
RSS 2.0