Finbesök

Idag har jag och Liam haft finbesök hela dagen. :) Först mamma (mormor) som var här å snusade på lillhjärtat, sedan kom Lina förbi på en kaffe och sist men inte minst kom Lidde hit och käkade mat med oss! Myspys. Det är väl i stora drag vad vi har pysslat med idag. Lillfisen har varit lite kinkig de senaste dagarna, sovit dåligt på natten och har varit lite febrig. Jag tror att det är tandsprickning på g ialf, idag hade han 37,6 nu på kvällen och det är väl lite feber ialf?! Huuga och imorrn ska han få två st sprutor till råga på allt, hoppas det går bra. Annars imorrn händer väl inte så mkt, mamma kommer förbi en sväng imorrn oxå. På onsdag funderar vi på om vi ska ta en tur till Liddes stuga på alnö och käka mat osv om det blir fin väder. Så det hoppas vi på! :)
På onsdag kommer Ida och Mimmi!!!! Hur bra som helst kommer det bli, kommer inte släppa iväg dom till Oslo igen!
Det var allt för idag gott folk.
Hade på bade

Söndag

Åhh jag har försökt fixat nu med bloggen i flera dagar..Man är ju inte direkt jätte insatt i hur allt funkar så allt jag försöker fixa tar ju flera dagar! haha Jaja nu har jag ialf fått till ett hyffsat resultat, men jag tror jag vill ha hjälp av Carro så att hon får fixa en ny! ;)

Som vanligt var det jätte längesedan jag skrev och jag säger som alltid- Jag ska bli bättre!

Jag och Jonas har börjar kolla på Sons of Anarchy och det är verkligen en serie jag rekomenderar skarpt! Den har lixom allt, drama, romantik, thriller och action. :) Vi är verkligen serie nördar. Snart är det dop för Liam oxå, det ser vi fram emot. Jag måste bara fixa ngt att ha på mig, tycker att det är lite svårt att veta vad man ska ha på sig faktiskt..På Tisdag ska lill stackaren vaccinera sig igen och jag hoppas verkligen att det går bättre den här gången. Sist så fick han jätte ont i benen på kvällen så att så fort man rörde dem så bara gallskrek han och det höll i sig i flera timmar. Då kan jag säga att man fick en insikt i hur det skulle vara att ha ett barn med kolik! Annars flyter allt på som vanligt, det händer inte sådär jätte mkt och ibland blir man ganska rastlös av att gå hemma hela dagarna. Samtidigt som man blir lite lat oxå. Men men nu kmr ju Ida och Mimmi hit snart, förhoppningsvis på Onsdag så då har man alltid någon att hänga med. Kul för Liam och Mimmi oxå! :P Nu till veckan hoppas jag på att jag kan skriva in mig på någon körskola så att jag får sätta igång med körkortet. Jag är  riktigt taggad kan jag lova. Det går ju bara inte att ha barn utan körkort tkr jag och allra helst inte då man ska bo i Boda.

Det var en liten update ialf. Nu blire Sons of Anarchy i sängen!

Godnatt

Slänger in ett litet inlägg innan jag hoppar i säng. Idag har vi varit ner på skatteverket och skrivit in oss, så snart är vi svenska medborgare igen! :P Jag och Liam blev ju norska eftersom att jag har bott i Norge så länge..shit över tre år bodde jag där! Åh vad mycket som hänt sedan dess..hehe lite sjukt hur livet bara kan vända lixom. Man tror att man har allt planerat, sedan händer något som leder till både det ena och det andra! Jag är ialf väldigt glad över min situation idag, världens bästa Liam har jag fått och hade aldrig kunnat önska mig något annat!! :) I loove my family. Imorrn hoppas vi på fin väder så att vi kan åka och bada med Malin och Hanna.
Det var allt för idag. Hörs på imörra!
Natti natt alla
RSS 2.0