Lugnet före stormen

Haha känns som att det passar in nu. Kan det inte bara hända nu!? Man blir ju bara mer och mer nervös inför vad som väntar för varje dag som går tkr ja! Huua

Idag har jag inte gjort så mkt. Vi sov ut läänge jag och gumman innan vi klev upp och åt frulle. Så himla skönt att sova på morgonen och det är något jag verkligen tänker på att unna mig nu- att få sova ut! :) Tur att lillgummsan oxå är en riktig latmask hela förmiddagarna, nästan så att man får dra upp henne för att gå ut och kissa osv. Efter frukosten och ett x antal Greys avsnitt så vandrade vi upp till parken. Där satt 4-5 st andra hundägare med hundar och glassade i solen, så vi joinade dom vi oxå. Det var riktigt mysigt och kul för lillen att få leka av sig. Lite synd bara att alla andra hundar där är så stora! Blir inte så lätt att leka då, men men imorrn hoppas vi på mer finväder och lek i parken!

Efter middagen idag så STOR städade jag & jonas. Tog verkligen allt från golv till tak så det känns skönt. Vi möblerade om oxå och det blev jätte bra. :) Känns skönt att ha allting klart här hemma med tanke på att "det" kan hända närsomhelst! Iofs så kan det ju lika gärna gå 2-3 veckor till oxå men ändå. Tänkte lägga ut bilder på sängen, magen och gummsan men det får vänta tills imorrn, blev så sent med allt idag! Men imorrn kommer det..

Nu blir det kvällsfika och Greys!

Hade

Vecka 39!!

Ojojoj..Nu kan det verkligen hända närsomhelst! :P Fattar inte hur snabbt denna tiden har gått alltså.. Men som sagt så har dom här sista veckorna gått lite segare än vanligt, är ju som att man bara går och "väntar" på att något ska hända nu. Men men det är fort helt lugnt inne i magen, inga tecken än på att något är på g..vad jag vet ialf! Hehe man har ju inget att jämföra med iofs men hade det varit väldigt nära så borde man känt något mer än vanligt kan man ju tycka. Lite då och då så blir magen alldeles hård i ett par sekunder och sedan släpper det, känns nästan som att man får kramp i magen! Annars är det lugnt. För min del får han gärna kika ut snart! :) Samtidigt får jag lite panik när jag tänker på att man snart har en bebis att ta hand om.. Man har ju den viktigaste uppgiften i livet framför sig, att ta hand om och uppfostra sitt eget barn! Det är stort! Nu hoppas vi bara på att allt är som det ska med lillen i magen och att han är helt frisk. Förlossningen får ju gärna gå fort oxå! ;) Jaja mkt tom surr just nu. Min födelsedag firades ialf av nära och kära. Dagen började med tårta hos syrran+present, vilket var väldigt uppskattat! Fick bidrag till en åkpåse. Tack så mkt igen och tårtan var supergod! :D <3 Senare drog jag till Annie där vi åt lunch- Thaimat som hennes mamma gjort, huur gott som helst! (Jag har även lärt mig av annie att laga 2 st as goda thai rätter) Vi satt och surrade ett bra tag innan grabbarna kom hem. Annie drack ett glas vin och jag fick min efterlängtade öl- alkoholfri såklart som hon hade införskaffat. :) Senare på kvällen blev jag och jonas bjuden på älgkött och klyftpotatis till middag och daimtårta till efterrätt! Jag fick även en kaffe bryggare och kaffe i present. ;D Väldigt uppskattat av oss båda! Tack så mkt alla som förgyllde min födelsedag. :) Jaa nu ska jag snart sätta igång med middagen men först leka lite med go gummsan! Hade bra alla!

Fredagskväll

Hej allihopa.. Vi lever fort här i oslo, bara jag som aldrig får någon riktig motivasion till att skriva! :P
Dagarna flyter på som vanligt. Ligger kanske lite mer än vanligt i soffan och sover nu förtiden, men jag blir såå trött mellan varven att jag inte kan hålla ögonen öppna. Micke och Annie har ju flyttat tillbaka hit nu, vilket vi tkr är väldigt bra!
Annie är ju arbetslös just nu så hon går oxå bara hemma hela dagarna, vilket har resulterat i mer umgänge för mig och
en till kompis till Jonas. :) Niice!

Annars är allt lugnt på bebis fronten, var hos min fastlege idag där han konstaterade att
lillen inte fixerat sig än ialf..Kanske är dax för det nu? Det tkr jag ialf. :P Vi är ju så nyfikna på dig!! <3
På tal om det, Grattis Emma och Niclas till lilltjejen! :) Åhh man blir bara mer sugen nu ju.. Men det är ju ett tag kvar för oss tyvärr.. Hoppas bara på att man slipper gå över tiden.

Nä nu blire film för min del, kanske spelar lite wii först! Vi har fått låna det av Micke & Annie och det är ju verkligen hur kul som helst! ;)

Spjälsängen!

Nu är den på plats! :P Har varit sugen länge på att ta in den och bygga ihop den men har velat vänta.
 Nu kunde jag dock inte vänta längre utan kände att det var dax nu. Det är ju bättre att vara ute i tid
än att man ska få panik när det väl är dax, då kommer det kännas bra att ha allting gjort. :)
Ska börja packa väskan idag också tänkte jag, ialf packa ner kläder som lillen ska ha.
Shiit blir ju helt pirrig när jag tänker på det! hehe
En annan sak som slog mig förut när jag bäddade i spjälsängen var att, tänk om något går fel och man
kommer hem utan bebis!? Man vet ju aldrig..Fy vad hemskt det skulle bli då att komma hem till en
bäddad säng osv!? Så det är ju både och det där, men samtidigt så måste man ju ställa in sig på att det kmr
att gå bra, annars blir man ju tokig.

Någon som har något tips på vad man kan packa ner i väskan? Det finns
ju listor på typ alla gravid sidor men jag tänker mer på om det är något som inte står med där, kanske
något man inte tänker på nu men som man saknar på sjukhuset!? :)

Idag har jag och gumman bara varit hemma hela dagen. Vi gick en sväng till parken i det fina vädret och
tränade lite socialisering. (Möte med andra hundar och människor) Tkr att det är viktigt att hon får träffa
andra hundar och människor nu när hon är liten så att hon inte blir en fegis när hon blir stor. Då är det bra
att det finns mkt fina parker häromkring som man kan gå till. :) Imorrn kommer ialf syrran och turbo hit så att
små skitarna får leka! Självklart lyckades jag ramla ute förut när jag var ut med gummsan så nu har jag
måttligt ont i benen. Tack för den!

Det var allt jag hade på hjärtat idag.

Saaknar alla därhemma så himla mkt! Känns som att man missar allt..
Men men thats life just nu så det är bara att bita ihop.
 

Hade på bade

Hur söt kan man vara?

Ligger och kollar på våran lilla gumma nu och blir lika chockad varje gång över hur söt hon är! :P Hon är verkligen perfekt våran lilla bebis vovve. Idag vaccinerade hon sig för andra gången, och det gick jätte bra!
Jag försöker lära henne att stå på två ben och dansa runt och vi har ialf kommit en bit på vägen, nu står hon ganska stabilt! :) Sitt och ligg kan hon ju redan såklart. Stolt! Hehe Undra hur man blir när nästa bebis kommer, med tanke på hur man känner och är nu mot en liten valp lixom! :P

Annars idag har vi bara varit hemma och chillat, vilket har vart väldigt skönt för oss båda! Vi har ju flygit och flängt hela helgen så det kändes skönt att bara hålla sig hemma. Kanske får bli så att Ida får ta sig hit nästa gång med turbo så att dom små liven får leka av sig!? :)

Med lillen i magen flyter allt på som det ska. Men som sagt det börjar tära på kroppen nu! Igår fick jag lite ljus rött blod på pappret när jag torkat mig, vilket kändes mindre kul! :/ Men ringde in på gyn mottaket där dom sa att det var helt normalt..Tyvärr fick jag prata med en barnmorska som knappt kunde norska så jag hörde typ inget av vad hon sa att det kunde vara, och efter att ha fått upprepat mitt pers nr 100 ggr så insåg jag att det skulle vara ganska lönlöst att fråga vad hon sa igen..Hon menade på att hon hade väldigt svårt att förstå svenska? haha ookej.. ja blir så less på alla som säger så med tanke på hur lika våra språk är.. jaja Det har inte kommit något mer blod ialf och lillen i magen är lika livlig som alltid. :)

Jag avrundar här med lite bilder. hejda




Vecka 36!

Ojoj vad tiden bara springer iväg! Jag får nästan lite smått panik nu känner jag..Är jag redo? Kommer det att gå bra? Alla tankar bara flyger omkring, jag drömmer jätte sjuka drömmar! :P Nu kan det ju nästan hända närsomhelst,
jag förstår inte att jag har en färdig utvecklad liten knodd i min mage som ska ut därifrån! haha kanske låter sjukt men man har blivit så van vid magen nu, som att magen är något som finns där bara och har blivit en del av en.
Jag längtar såklart hur mkt som helst också.  :)

Annars mår jag bra..Förutom en sjuk trötthet som infinner sig varje dag (även fast jag äter 2 st järntabletter dagligen) och en bultande smärta vid insidan av låren som gör att jag haltar fram lite då å då, så ska jag inte klaga! ;P Men vissa stunder vill jag bara att våran lilla bebis ska komma ut på stört.

Just nu är vi hos Ida & Alex har ätit jätte god middag här och nu pumpar Jonas och Alex musik, skruvar och dricker whiskey/öl! Jag vill oxå..haha det är så sjuukt men ända sedan jag blev gravid har jag haft ett enormt sug efter en kall öl!? Men men den får vänta . :)

Jaja det var lite update för idag. Skriver snart igen!

Puss & hej
RSS 2.0