Heeje!

Vilken dag detta har varit..Kunde faktiskt inte ha startat sämre än den gjorde! Inget varmvatten..Elräkning..Avslag på sjukskrivningen.. YEEES! :D Men men efter starkt kaffe, musik på högsta nivå, surr med malin och en rejäl stor städning så kändes allt bättre! Jag har märkt att om jag inte surrat av mig med någon kompis på ett tag så blir jag så jäkla grinig och retar upp mig på allt. I need you guys! Ännu bättre vore såklart om jag kunde träffa någon kompis över en kaffe på stan eller något dylikt, men alla proppar är ju i Sundsvall! :P
Lillen får ta och komma ut nu så att vi får besök. :)

Annars har jag inte gjort mkt idag, som vanligt. Ringt en massa viktiga samtal ialf, så det är ju en börda mindre.
Jag vill att Jonas ska få ett bra jobb där han kan dra in en massa pengar, skulle verkligen behövas nu!
Han har ju sökt en massa så man får hoppas på napp snart.

Nu är ialf nästan allt inköpt till bebis, bara åkpåse och små grejer kvar så det känns skönt. LÄNGTAR!
Jag funderar på om vi ska byta säng, vi har ju en 1,20 nu tror jag men det kan vara skönt att ha lite plats att spela på sedan när man kommer att ha en bebis i sängen också. Vi har ju en större som står i förrådet, den får nog åka in och den gamla ut. Blir ju mindre plats i sovrummet iofs men det får vi ta. Vi ska ju ha spjälsängen därinne också hur nu den ska få plats?! Jaja det löser sig.

Jag tänkte att nu när förlossningen börjar närma sig med stormsteg så kan det vara lite kul med gissningar på vilket datum ni tror att lilla Liam vill komma ut!? :) Själv hoppas jag på att han är redo ca 1-2 veckor innan.
Men det är nog ganska långsökt skulle jag tro, blir väl 1-2 veckor över ist! :P Jag kanske ska påpeka att han är beräknad till den 8 Mars.

Det var allt för mig idag. Hade på bade

Minnen

Hej hej allihop!
Idag när vi vaknat så åkte syrran och jag upp till Ikea, jag inhandlade det sista till spjälsängen och lite smått och gott.
Det är ju farligt att gå runt där, för att det blir ALLTID någonting mer än man hade tänkt sig från början. Men jag höll mig inom rimliga gränser ialf och det är ju huvudsaken! :P Blev bara så jäkla jobbigt att gå efter ett tag..Jag får såå ont i fogarna när jag rör mig mkt. Jag är en människa som alltid springer fram också vart jag än ska så det är seriöst jobbigt för
mig att behöva gå sakta. Jajja det finns värre bekymmer här i livet. När vi kommit hem så blev det kafferep med kusin, mkt trevligt att få surra av sig lite med henne. När vi hinkat i oss ett par koppar kaffe så gick jag och jonas och handlade till middagen som bestod av kyckling sallad! muums..

Joo det är klart att vi ska flytta hem, vi har alldeles för mkt som lockar därhemma för att kunna stanna kvar. Vi vill ju att
lillen ska få växa upp med våra familjer och nära och kära! :)

Jag hade inte så mkt på hjärtat idag, kände att jag fick skriva av mig igår. Jag tänkte däremot dela med mig av en massa bilder som blivit tagna under årens lopp. :) Många minnen som dyker upp när jag tittar på dem..Love you all!







 

Byee

Vecka 35

Jaa veckorna bara susar iväg, vilket känns väldigt skönt men liite skrämmande också! Det är ju inte länge kvar alls nu och jag tänker mer och mer på förlossningen. Om det kmr att gå bra? Hur ont det kmr  att göra osv osv.
Sedan är man ju så jäkla nyfiken på hur lillen därinne ser ut? Men jag har sett bilder på Jonas när han var liten och han var gullig så det blir nog en gullig blandning av oss! ;) Iofs så tror jag inte att man kan tycka något annat om sitt barn heller..jaja huvudsaken är ju att han är välskapt med 2 armar och ben och är frisk. 

Annars händer inte mkt, jag har slutat jobbat nu. Jag fick så ont i ryggen och benen på slutet och kände mig bara allmänt sliten så det fick räcka med jobb för min del. Jag blev sjukskriven tom 18 Feb så det är ju bra ialf! Men det känns konstigt att man aldrig mer ska tillbaka till macken, jag har ju jobbat där över två år nu så det känns lite sorgligt också! Men jag ska dit och hälsa på när Liam kommer.

Det konstiga är att jag känner mig fan sliten ialf..Trött, ont i ryggen och benen osv, jag känner mig som en gammal tant! Men men det är väl så alla gravida känner sig kan jag tänka mig. Tur att jag har mitt lilla hjärta Charlie här hemma med mig som får ut mig. Annars hade man nog blivit en riktig latmask. Gogumman våran! :)

Just nu bor Ida & Alex hos oss i väntan på att få flytta till deras nya lägenhet. Lite kaotiskt med fyra pers + två st små valpar här hemma, men det är mysigt också. Skönt att ha sällskap hela dagarna.

Jag gruvar mig lite inför att flytta hem sedan faktiskt, man har ju bott här så länge nu och det är ju här man har sin trygghet på ett sätt, med jobb och lägenhet. Jag har ju tex aldrig riktigt jobbat hemma eller bott i egen lägenet, inte som man har varit med från början och fixat med och allt runtomkring..Jobb biten hemma är ju inte den lättaste heller just nu. Här finns mer möjligheter till jobb både för mig och jonas. Jah det är svårt det där, samtidigt vill man ju hem till alla också. Man får se hur allt utvecklar sig när lillen är här med oss. Läängtar som en tok efter dig.

Saknar alla hemma..

Avrundar här, blev en massa tomsurr nu känner jag. Hade bra alla!

Charlie <3

Imorse var vi framme i Oslo igen, efter ett par hektiska men mysiga dagar hemma. Vi åkte ju hem i första hand nu för farmors begravning..Var jobbigare än vad jag förväntat mig. :( Men men så är livet tyvärr..Hon fick ett fint avslut ialf och jag vet att hon var nöjd med dagen!
Har hunnit med att träffa nästan alla en snabbis, så det känns skönt nu när man inte vet när man åker hem nästa gång.. Vi har ju så mkt på gång här nere nu om man säger så, man får hoppas på att allt går bra!

Lillen i magen börjar ta allt mer på mina krafter, spec nu på slutet känner jag. Han grejjar på därinne mest hela tiden och det gör ont i mina revben när han sparkar och har sig! Kan knappt sitta nu längre för att allt trycks upp mot revbenen och jag får ont i ryggen. Men det är smällar man får ta helt enkelt. :P Är inne i vecka 33 nu, snart händer det! :) Läängtar

Idag har vi fått hem vår första lilla bebis oxå, våran Charlie! Som vi sett framemot denna dag. Hon är en blandras mellan chihuahua, lhasa apso och dvärg pincher! Såå söt så man vill bara äta upp henne. :) Just nu är hon nybadad och ligger i mitt knä under en filt, goknoppen. Men det blir nog mkt gnäll de första dagarna, spec på nätterna. Så man får hoppas att man får sova lite inatt ialf, jag som redan sover dåligt.

Annars ikväll så blir det film med hjärtat här hemma i soffan! Vräka lite choklad och mysa med våran lilla bebis. :)

Här kmr lite bilder.


 

 

 

Lördagkväll!

Här sitter vi i soffan och bara chillar. Jag jobbar denna helg så det blir inte så mkt annat än jobb. Har nyss ätit mat och kollar runt lite på i-net och tittar på tv. Jag känner mig helt slut i kroppen, sååå skönt att bara ligga i soffan just nu. I dessa tider så njuter jag verkligen av att inte göra någonting spec alls, bara ligga i soffan å kolla film känns så himla skönt nuförtiden, och likadant med sovandet. Jag tror aldrig jag har tyckt att det varit så skönt att sova som nu..helt lovely! :)
Kanske beror på att man jobbar i samma tempo som man alltid gjort nu oxå och det sliter mer på kroppen nu än förut. Förstår inte hur jag ska klara av att jobba i en 4-5 veckor till asså..Inte bara det att kroppen känns sliten, det är ju så att jag har typ allt i mina tankar just nu förutom jobb. Allt bara snurrar därinne så ibland känns det som att även om jag är på jobbet, så är jag inte där fullt ut! Jag måste koncentrera mig på allt jag gör så det inte blir fel. Jaja vill inte gnälla heller men jag känner att jag har rätt i att gnälla lite extra nuförtiden! Tur att jag har mitt hjärta som hjälper till så mkt med allt här hemma, både städning och matlagning. ;)

Igår hade vi filmkväll med Ida & Alex, eller ah det blev aldrig någon film. Vi åt supergod mat och surrade en hel del ist. Myspys! Jag fick även med mig en påse med lite smått och gott som jag fick av ida, bla balsam, skum och en heatprotector att ha i håret innan föning osv från frisören! :D Love you sis.

Det var allt för idag. Hoppas alla får en trevlig lördags kväll!

Puss & hej

Vecka 32

Gud vad tiden springer iväg. Man hinner knappt med sig själv asså! Nu är vi inne i vecka 32, allt har gått bra hittills och jag hoppas det fortsätter så. :) Det enda nu är att jag har fått ont i insidan av låren, gör jätte ont när jag går, ska vända mig i sängen eller måste hoppa över jonas i sängen för att springa på toa. Lite knepigt ställe att få ont på tkr jag, men när jag läste om det så är det foglossning.

Nu får man höra kommentarer hela tiden om magen, det är roligt. Vissa tkr att det bara har smällt till och magen har blivit jätte stor på kort tid och vissa tkr att den växte fort i början men har avtagit nu..Själv tkr jag både och faktiskt, ibland känns den inte så stor men ibland känner jag att den bara är i vägen! :P Det alla säger ialf och som jag vet också är att den ska nog bli dubbelt såå stor nästan! Shit. Det känns mer verkligt nu att man har en liten bebis därinne, nu kan man känna konturer av honom när man känner på magen och spec då han är igång! Det gör ju att jag bara blir mer och mer nyfiken på vårat lilla mirakel därinne, vill att du ska komma nu! Hehe eller ahh om några veckor ialf. Jag hoppas att jag inte går övertiden, då föder jag hellre ca två veckor innan. Det hade varit perfekt tkr jag. På tisdag ska jag på sjukhuset och göra ultraljud, kolla om han har flyttat sig lite. Han har ju legat i djupt säte rätt länge så jag hoppas verkligen att han har flyttat sig nu! Håll tummarna.

Nu fick det bli ett graviditetsinlägg..Har inte så mkt mer på hjärtat just nu så jag avrundar här!

Hade

Vi lever

Tjabba tjena hallå!
Jag har haft så fullt upp sista tiden att jag inte orkat skriva nått här i bloggen. Jag har faktiskt ingen lust alls  nuförtiden..att skkriva i bloggen alltså! :P Vi har ju vart hemma över jul/nyår och bara myst på med familjerna och vännerna. Kändes väldigt välbehövligt att få komma hem en sväng nu och bara få umgås med våra nära och kära!
Det har ju hänt hen del också, både bra och dåliga saker.. Magen växer så det knakar och lillen sparkar loss som aldrig förr därinne. :) Vill bara att han ska komma ut till oss nu, så nyfiken på vårat lilla mirakel! Vi har kommit på ett mellan namn nu ialf, känns bra. Vi får ju en till liten familjemedlem innan oxå, Charlie heter hon och är en liten blandras hund. :) Åhh man har såå mkt att se fram emot nu så jag blir alldeles pirrig i hela kroppen när jag tänker på det! hehe Vi har ju fortfarande lite små saker som måste inhandlas men det får vänta lite just nu.

Jag jobbar fram till 15 Feb sedan får jag permisjon. Läängtar som en tok till dess kan jag lova. Det börjar faktiskt bli lite slitsamt att jobba nu känner jag, man står och går heela tiden! Inte direkt så att man kan sätta sig och vila heller, då är det ju ingen vits med att jag är på jobbet! Huua önskar att man fick ligga hemma och vila ist! :P

Jaja nu jobbar jag 7 dar i sträck sedan ska jag och ida åka hem ett par dagar ialf. Farmors begravning är den 14, vi åker hem den 11! :( Det blir ingen rolig sväng hem men den måste göras..Känns fort inte som att jag verkligen fattat att farmor är borta föralltid nu..Sjukt! Jag och Ida var väldigt mkt hos farmor och farfar när vi var yngre. Dom gav oss allt och mer därtill. Jag kommer att vara dom evigt tacksamm för allt dom gjort för oss..Kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta! Farmor och farfar- Ni kommer att leva vidare genom mig och ida. <3

Bilder kommer inom kort. Nu tog blogg orken slut känner jag. 
Hadee

RSS 2.0