Hej alla glada!

Jah, nu var det ett tag sedan igen som jag skrev! :P Men vi har faktiskt haft ganska fullt upp här hemma. Vi var ju i Albacken ett par dagar, jag Jonas pappa/morfar Liam & Uffe (pappas kompis). Vi hade en jätte mysig tur och tur med vädret. Vi fiskade åt gott osv, allt man ska göra när man åker bort sådär. Vi fick 5 st fina öringar och rödingar, alla fick minst en fisk var och det kan man ju inte klaga på. :) Stugorna där är så himla fina tkr jag, rymliga med allt man vill ha i en stuga + bastu!!

Annars har vi solat & badat på dagarna. Nu i helgen har vi ingenting bestämt alls, bara vara hemma känns skönt just nu. Jonas sover hos Lennie inatt så jag & Liam har haft myskväll, han somnade runt 10, vilket är sent för att vara honom. Han brukar i vanliga fall somna kring 8-9 tiden. Men men får hoppas på lite sovmorgon ist.

Våran lilla fis..Han är så go och glad hela tiden! Gud vad jag älskar honom, går verkligen inte att beskriva med ord faktiskt, han är heelt perfekt. Jaa annars så längtar vi tills vi får flytta upp till Boda! Gumman kan springa ute hela dagarna och när Liam blir större så har han en stor uteplats att leka på. Tror jag vill skaffa höns oxå, jag menar ska man bo på landet så ska det vara djur omkring tkr jag. Så himla mysigt. Åh få fixa en trädgård osv tkr jag ska bli riktigt roligt. Hehe jag är verkligen taggad inför att bo på landet. Det bor ju så mkt roligt folk däruppe nu oxå som vi kan umgås med, både i Boda & Liden! Det gillas skarpt. :) Nä nu ska jag lägga mig i sängen med chirre, dirre & karra. Precis som en myskväll ska vara, man ska ha mkt gotta! hehe

Här kmr lite bilder från Albacken.

Ciaoo

Albacken here we come!

Gud vilken härlig dag det har varit idag, vi har solat och badat hela dagen lång. Jag och Liam följde med mamma och Larssa + barn och badade på Kuben badet. Smidigt när man har mindre barn med sig. Tyvärr blev det inget Kallsedet idag pga allt skit väder som skulle vara där, men istället ska vi åka till Albackens jakt & fiske camping. :) Det blir jag Jonas Liam pappa och Uffe. Så nu ska vi dra upp mycket och stora fiskar hoppas vi på. Bara vädret blir bra, det är bra så länge det inte regnar tycker jag. Nä nu ska vi packa in oss i bilen å dra iväg.

Hade allihopa!

Vi lever fortfarande!

Heej allihopa!
Nu var det alldeles för längesen jag skrev..Mycket har hänt sedan sist jag skrev såklart! (Jag har ju faktiskt ett liv) haha även fast det inte känns som så just nu, då jag lr vi har gått hemma mest hela dagarna bara. Det beror ju mestadels på detta skit väder som varit + att alla kompisar jobbar ju i princip hela dagarna. Syrran och co har åkt hem nu, vilket känns väldigt trååkigt. Men men sånt är livet. Vi hade ialf några jätte mysiga veckor när dom var här, grillning, solning, g-festen mm. :) Tänkte ta en liten uppdatering nu om vad vi pysslat med de senaste veckorna.

Midsommar var vi först hemma hos mamma och Larssa, åt middag där med familjen sedan for jag och Jonas upp till Liden till Marie-Helene och Stefan på fest. Riktigt trevlig kväll med mycket skratt och dans, precis som det ska vara.
G-festen var väl som det brukar vara. En massa folk, svindyrt med vin & blasköl och självklart Jerry Williams! Kort sagt några hyffsade dagar ialf. 40-års fest har vi oxå varit på för Anna-Karin, väldigt trevligt det oxå även fast man inte var såå pepp på fest efter g-festen.

Ja det var väl vad vi har gjort på sista tiden..Festat! :P Haha näe men det är ialf vad vi gjort som är någonting roligt om man säger så. Annars på dagarna så händer inte mkt, sol och bad om vädret tillåter är väl det som händer, mellan blöjbyten och matning av vår älskade lilla son. Jag känner att jag skulle vilja komma bort ett par dagar nu..Spelar faktiskt ingen roll vart, bara få komma bort från lägenheten ett tag. Förhoppningsvis så blire Kallsedet imorrn till på måndag! Hoppas hoppas. Bara det att vi kollade vädret nu & det såg inte lovande ut, regn alla dagar utom torsdag..Så det blir ju en chansning om vi åker. Iofs så är det väldigt svårt att lita på vädret i fjällen för att det kan ju ändras från ena minuten till den andra. Jaja vi bestämmer oss imorrn. Kallsedet är en plats i fjällen, ligger vid åre fast på andra sidan lr vad man ska säga, dit vi brukar åka när vi får tid. Vi åker dit både på sommaren och på vintern och jag bara älskar det! Såå himla härligt att få åka dit och bara vara ett par dagar.. En kompis till pappa har hus där sedan har vi våran husvagn uppställd där oxå så det är lixom bara att "kvista" upp när man känner för det. :)

Jag kanske ska ta en liten uppdatering om Liam, som nu är 4 månader. Herregud vad tiden går fort och hur mkt som händer bara från vecka till vecka. Nu vänder han på sig så fort man lägger ner honom i princip, vilket han har gjort i flera veckor nu. Han är en liten sprattel kuse och det är inte ofta han ligger still kan jag lova. Jag tror att han kommer bli lik mig när jag var liten, jag hade klättrat innanför väggarna om det hade gått som mamma brukar säga! hehe Han har fått provsmaka gröt och mosad potatis med smör, gröten gillar han jätte mkt så det får han nu varje morgon. Jaa utvecklingen går framåt med stormsteg precis som det ska vara. Dop ska vi ha för honom den 20 Augusti, inbjudningar kommer inom kort! :P

Det var väl i stora drag vad vi gjort och vad som hänt de senaste veckorna hos oss. Nu ska jag bli bättre på det här med bloggningen och uppdatera oftare. Jag tror att bara man kommer in med det här att skriva ett par rader varje dag så blire lättare att man faktiskt skriver i bloggen. Självklart gör jag det för min egen skull men samtidigt så är det ju kul för syrran som bor i oslo oxå att kunna läsa om vad vi gör på dagarna, spec då det är så dyrt att ringa. För er alla här hemma kan det ju oxå vara kul att läsa då man inte pratar med alla varje dag om vad man gjort och vad som händer osv. Här kommer lite bilder från allt möjligt vi gjort på senaste tiden.

Nu vankas kudden!

  
     Kusinerna                     Jag & Liam                      Plutten 
  
    Gulligast                            Kusin Andre & Liam       Kallsedet
RSS 2.0