Min lilla ängel!

Nu ligger Liam brevid mig på soffan och sover, han ser ut som en liten ängel just nu! Lill hjärtat vårat. :)
Allt går bra och dagarna flyter på som vanligt, vi har redan kommit in i lite vardagsrutiner här hemma, sover ut länge på morgonen, tar oss en tur i parken och sedan sover lillen i princip hela förmiddagen. För att sedan vara vaken mer på kvällen, men det gör ju inget då både jag och jonas är kvällsmänniskor. Men när han blivit lite äldre så ska vi såklart försöka få in lite mer rutiner, vilket innebär att kliva upp tidigare och sova tidigare!

Igår var det så jäkla härligt väder hela dagen lång, så då mötte vi upp Annie på Löcka för en kaffe i parken och lite surr om framtidsplaner. Jag fick även rosor av Annie! :P Hon tyckte att jag förtjänade det efter att ha fött ut ett barn, sedan förstod hon att det var längesen jag fick blommor av en viss person! haha jaja men det tackar vi för, alltid roligt att få blommor. :)

Juste, vi flyttar hem den 10 Maj! Det är med blandade känslor vi lämnar Oslo måste jag säga..Känns inge kul alls att "lämna" Ida här lixom! Samtidigt så måste ju vi tänka på våran framtid nu och vi ser vår framtid hemma med familjerna och vännerna. Men det känns lite vemodigt också för att Oslo har vart mitt hem nu i över tre år. Det är ju här man har sin trygghet nu på något vis samtidigt som hemma alltid är hemma. Jaja det blir nog bra allting. :)
Vi kommer till en början bo hos pappa ialf sedan får vi se hur det blir med våra planer.

Åhh nu äre verkligen inte lång tid kvar tills man får träffa mamma, Larssa och pappa!! :D På lördag kommer dom. Yeey

Jaja nu ska jag bege mig ut på en prommis! Hade bra alla.

Puss hej

Lilla Liam!

Hej hopp!
Åh vad skönt, har precis vaknat upp från min vila på ca 30 min. :) Det är första gången som jag verkligen passar på att vila när Liam sover och gud så skönt det var. Borde nog ta och göra det lite oftare känner jag. I helgen har vi bara myst på här hemma förutom i Söndags då vi blev bortbjudna på mat hos Ida & Alex! Myspys. Å ingen Mimmi än?! Kom ut nu säger vi alla, vill ju träffa dig nu! :) Annars händer inte så mkt, har fullt upp med att ta hand om våran lilla bäbis så det blir inte mkt mer än så. Promenader på dagarna är väl det mesta som händer för oss. Hehe men imorrn tänkte jag kanske gå upp till helsestasjonen och väga och mäta lill ploppen. :) Spännande! Det känns som att han har växt jätte mkt tkr ja.

Nu ska jag ut med Charlie en sväng. Hade inte så mkt mer på hjärtat idag!

Hade

Myskväll!

Det har vi haft ikväll! Våran lilla familj. ;) Ätit gott å proppat i oss både chips och glass! Mmmm..Lillen har varit vaken nu nästan hela kvällen vilket inte är likt honom. Han brukar alltid sova ett par tim på kvällskanten men ikväll har han varit lite gnällig! Han är ialf alltid lika gosig go plutten så det gör inget. Nu kommer han säkert sova bra inatt ialf, kan vi ju hoppas! :P

Nu vill jag att Mimmi ska kika ut!! (syrrans bäbis i magen) så att jag får någon att prata bäbis med, utan att behöva ringa till Sverige och bli ruinerad. Sedan är man så jäkla nyfiken på henne! :)

Shit vad trött jag är nu, har tagit ca 15 min för mig att skriva detta minst..Känner hur huvudet blir tyngre och tyngre för varje bokstav man skriver och hur texten blir suddigare och suddigare! hehe kanske börjar bli lite väl mkt tom prat nu så det är väl bäst att man avrundar.

Snaart kommer mamma, Larssa och pappa hit!! :D Kan inte bli bättre, gud vad jag längtar till att få visa upp våran lilla prins! :) Å inte nog med det så kommer min kära Malin hit snaart oxå!!! Med lilla Hanna. <3 Ska bli så mysigt och kul att äntligen få träffas med "våra" barn! haha helt sjukt!

Jaa nääe, nu blire Greys i sängen! Hade

Halloj!

Joodå vi lever! :P Har bara haft fullt upp här hemma, tar ett tag att ställa om sig till allt! Men det går framåt ialf och allting känns lättare/bättre för varje dag som går. :) Han är så go våran lilla pluttis. Det går jätte bra med Charlie och Liam också, hon bryr sig knappt om honom vilket känns skönt. Jag kan fortfarande inte fatta att jag är mamma! Det kommer nog ta ett tag att sjunka in tror jag.

Jag och Jonas måste fatta ett viktigt beslut snart angående hur vi ska göra med flytten hem osv. Det funkar inte som det är nu, macken ska stänga ner så dom har dragit ner ganska rejält på Jonas arbetstimmar! Vilket innebär mycket mindre pengar för oss varje månad + att jag har ju gått ner nu när jag går på mammapenning. Tyvärr så är ju utgifterna desamma varje månad så det ser ju inte ljust ut nu direkt. Det skulle bli bättre om Jonas fick ett bättre betalt jobb, men det är ju inte det lättaste att få ett nytt jobb här nu heller..Sedan vill vi ju hem båda två också och vi hade ju tänkt flytta hem i Aug, så då är frågan om det är någon ide´ att skaffa nytt jobb här innan? När det handlar om att han kommer hinna jobba ett par mån bara beroende på när/OM han får ett nytt jobb. Vi får säga upp den här lägenheten när vi vill och flytta men då får vi köpa ut oss mot 1,5 hyra! Det är det ju värt ialf med tanke på att om vi bor kvar så betalar vi mer ialf. Åhh jag har verkligen beslutsångest, Jonas han vill bara hem nu han! Han har helt tappat gnistan för att vara kvar här..Det som förstör så mkt här är ju att hyran är såå hög, bara med mindre hyra så skulle allt bli bättre. Det är bara det med boende hemma, man vill ju helst ha något eget nu. Men vart?! Har ju ingen större lust att flytta in hos pappa heller, allt beror ju på hur snabbt vi flyttar och vad man hinner ordna innan. Det är det stora frågetecknet, När ska vi flytta??? Huua sedan känns alla beslut nu så mkt större och viktigare än vad dem någonsin gjort. Nu måste vi tänka mer långsiktigt och i första hand på Liam!

Jaja vi får väl se hur det slutar.

Nu ska jag tänka vidare. Hade

/Tack Carro för hjälpen med bloggen! Den blev jätte fin. :)

Kärlek!!

Jaa äntligen är han hos oss våran lilla prins! :) Han är så perfekt man kan bli och såå söt så man vill bara äta upp honom. <3 Allting har gått och går jätte bra vilket känns skönt! Det känns så himla bra och skönt att allting är över nu eller vad man ska säga, med väntan och längtan osv. Nu börjar allt på allvar. Jag är en mamma nu, vi är föräldrar. Jag och Jonas! :) Helt perfekt. Känns väldigt sjukt dock, har inte riktigt sjunkit in än.

Jag ville bara uppdatera lite för er så att ni har någonting att läsa. Tänkte skriva lite om förlossningen ikväll eller imorgon. Huua gör ont i kroppen när jag tänker på det! :P

Här kommer lite bilder på mina hjärtan. Se och njuut! <3


  
  

2:a dagen!

Övertid nu..Åhh kom ut NU!!

Drömde inatt att jag höll på att busa med våran lilla bäbis. :) Tänkte att det kanske var ett tecken på att- Idag kanske det händer? Men icke..Jag är så otålig och hatar att vänta på saker jag ser framemot! Men i detta fall kan man inte göra så mkt annat än att vänta tyvärr. Han kommer när han känner sig redo som sagt. Fast iofs hur blire då om man måste bli igångsatt!? Det känns som att det är värre än att det bara kommer naturligt lixom..Vi ska tillbaka på sjukhuset på Ons om han inte tittat ut redan, shit vad nervöst det kommer bli isf! Då brukar dom sätta igång födseln redan dagen efter som jag förstod det, lr samma dag om det var nödvändigt! Jaja det återstår att se. Det är ju fort ett par dagar kvar dit. :)

Igår gjorde jag aprikoskräm och idag chokladrutor och tekakor! Känner mig rätt nöjd över mig själv måste jag säga som får till så goda saker! ;) Skönt att ha lite i frysen oxå.

Näe nu har jag inte mer på hjärtat idag, ville bara uppdatera att ingen bäbis kommit än!
Inatt kanske? ;P

Jaja Puss & Gonatt på er

Dagen med stort D!

Japps, denna dag har varit efterlängtad ca 9 mån nu! :P Men denna dag inte ett liv..Huua hur länge ska vi behöva vänta med att få träffa dej lillen? Jaa som alla säkert förstår så har ingen bäbis tittat fram än, och verkar inte göra än på ett tag heller! tyvärr! :P Men men thats life..Jag har ju termin idag så jag ska väl egentligen inte börja klaga än, men jag är bara så less på att vänta nu! Nu äre ju bara en evig väntan, väldigt dåligt med sömn på natten och allt är  jobbigt! :P Man får hoppas på inatt..

Idag har jag chillat med syrran och kusin, väldigt trevligt! :) Åt pannkakor och surrade. Hundarna har fått leka av sig så nu har vi en slagen hjälte här hemma på soffan! :) Umgås mest med Annie då hon för närvarande inte heller har mkt till liv! :P Men nu ska hon på arb.intervju snart och då är det kanske slut på våra lata dagar här hemma i soffan! Iofs så är ju mina lata dagar oxå slut snart..Skönt att veta att man har syrran i samma sits ialf! hehe

Tvättat, dammtorkat, tagit golven, badat och gått en promenad har jag gjort nu ikv, allt för att få igång magen! ;)

Jaja nu blire Greys för hela slanten.

Hade allihop!

Jordmor

Japps, var till min jordmor idag och allt såg bra ut. Nu ligger han långt ner ialf, vet dock inte om han fixerat sig ännu hon sa bara att: Nu ligger han gott nere! :P Jaja det är ju ett plus ialf..Hon blev väldigt less på min fastlege som inte har tagit om några blodprover på mig då det skulle ha gjorts 2 ggr till under min grav! Jag visste ju inte heller att det var viktigt för mig att göra det då jag fick provsvaren för ca 2 veckor sedan, och sist jag var där sa han att nu är det inte så viktigt att ta om dem? :/ MEN det var tydligen jätte viktigt att det skulle ha blivit gjort då jag har en spec blodgrupp..Måste ta någon spruta osv efter förlossningen.. ah ja fattar inte så mkt utav det bara att det var viktigt! Sedan när hon mätte magen så tyckte hon att måtten var lite små jämfört med dom andra, men hon sa att det kunde bero på att det var 3-4 st olika som hade mätt min mage och alla mäter tydligen olika. För hon tyckte ju att jag hade en mage som passade min kropp osv..Men med det i åtanke så blev hon väl kanske lite orolig så hon ringde till ullevålssjukhus  (Där jag ska föda) och berättade om mina blodprov som inte blivit tagna, att jag hade vart på lite kontroller och att hon tyckte att mitt magmått var lite litet. Så nu har jag fått en tid där på måndag hos någon spec för att göra ultraljud..hmm inte såå kul att sitta där och känna sig helt borta lixom, man blev ju hyffsat orolig! Men men jag tror att allt är bra ialf, jag skulle höra av mig om jag började känna mindre liv i magen! Kul helg sitta här och vara orolig över livet i magen..

Idag har vi ialf köpt massa köttfärs så imorrn tänkte jag rulla köttbullar och göra biffar. :) Tänkte passa på nu att laga till lite mat som vi kan frysa in så man har till senare. Baka bröd tror jag oxå att jag slår till på!

Nä nu ska jag och magen ta en dusch. Smörja in den ordentligt ska jag oxå göra för att förhindra att bristningar dyker upp! ;) Har klarat mig hittills och ska nog klara slutspurten oxå! Haah! Jag tror starkt på att jag klarat mig pga all insmörjning..Men men dyker dom upp så gör dom det, inte mitt största problem just nu om man säger så. :P Nu vill jag bara att det ska vara över!

Hade på bade alla! Saaknar alla därhemma, det vet ni! <3

Jaha nehe..

Fortfarande ingen bebis..Kom nu lillen, det är dax nu! Alla ringer och hör hela tiden om det hänt något eller om jag känner/kännt något, men som sagt kännt vad!? :P Vet ju inte hur det ska kännas isf, alltså jag förstår ju att jag antagligen kommer att känna när dom riktiga värkarna kommer och det är dax men vad äre man ska känna innan då? Jaja han kommer när han kommer det vet jag ialf! :)

Idag har jag haft besök av Annie och Siri. Vi surrade lite graviditet, drack kaffe och åt chokladrutor! Väldigt trevligt måste jag säga. Spec då jag förengångsskull har kännt mig någorlunda pigg idag. :)
Imorrn ska jag till min jordmor så hoppas allt ser bra ut. Men det tror jag nog.

Nu blire lite bilder som jag lovat. På sängen, gumman och magen! :) Vill bara tillägga att det fattas ju en mob till sängen. Det ska inskaffas snart ialf.

Nu ska vi kolla film och käka popcorn!

Puss & hej

 
 
RSS 2.0