Full rulle!

Jaa,nu har bloggen fått vila i ett par dagar pga att vi haft fullt upp de senaste dagarna. :) I fredags for vi upp till boda där vi blev kvar tills på söndag. Mysigt värre har vi haft med god mat osv! Jag fick även en liten rundtur däruppe med Anna-Karin, som var väldigt uppskattat, kul att se mer av sina nya hoods! :P hehe Jag och Liam sov ju även våra första nätter i huset. Synd bara att det har varit så dåligt väder i helgen.. men men får verkligen hoppas på bra väder till helgen ialf! Idag har Jonas jobbat och jag, pappa och Liam tog oss en tur på Ikea för att spana in rean på Vero Moda. Oj oj oj vilka klipp jag gjorde måste jag säga, riktigt nice med rea!! Imorrn blire nog så att vi umgås med Carro och Forsa, kanske tar oss en tur på stan om vädret blir bra. Från det ena till det andra så fyller pappa 50 den 12 Juni. Någon som har tips på vad man kan köpa till honom då? :P Såå jäkla svårt det där tkr jag..Jaja nu ska jag knoppa. Vi hörs imorrn! puss hej

Heej

Alla glada därute! Idag har vi bara vart hemma hela dagen, städat och plockat har vi gjort. Blir ju en massa plock mest hela tiden tkr ja men det är väl bara att vänja sig! haha blir ju ännu värre snart när lillen börjar springa omkring. Just nu är det bara vi "vuxna" som stökar till. :P Samtidigt får jag lite ångest av att man bara vart hemma nu i två dagar men imorrn ska vi upp te farmor & farfars hus och städa. Åh det kan jag lova er att det är ett flera veckors projekt. Huua så imorrn ska mamma vara barnvakt ett par timmar åt guldklimpen våran. :) Gruvar mig redan nu över att vara ifrån honom men det blir inte länge.
Undra när man ska försöka få in lite rutiner med Liam? Han har ju nu under ett par veckor somnat kring 10 varje kväll för att sedan vakna första gången kring 4, då äter han och somnar om sedan vaknar han kring 8-9 tiden. Det tkr jag är ganska bra tider faktiskt. Det känns ju som att om man ska försöka lägga han kring 8 då vaknar han väl jätte tidigt ist..Jaah svårt det där, det kanske är för tidigt att börja med rutiner oxå?! :P Jaja får klura lite på det här. Lillgubben har börjar att skratta mer riktigt, lixom så att han verkligen låter när han skrattar eller hur man ska säga! haha såå jäkla söt. Ja men nu vankas det kräfttjärts mackor med majonäs. mmm så nu sliter jag mej från dumburken för idag.
hejpa
Bilder på våran gullunge sedan badet idag! <3


Glömde bilderna! hehe

Lite bilder sedan helgen vi var ut och på lillhjärtat! :)

Finner ingen lust..

Till att blogga faktiskt! :P Som säkert alla ser..Men jag SKA försöka uppdatera lite oftare ialf. Helgen är över och det är Måndag igen, herregud vad veckorna bara springer iväg! Men det är bara bra för att om ca 3 veckor kommer ida och Mimmi hit!! Som jag längtar..
I helgen har vi bara chillat hemma. Malin och Hanna var här i Lördags och tittade på film. Myspys! Jag har (ska) börja med LCHF dieten, haha började egentligen för ca 2 veckor sedan men det är så mkt gosaker som kommit i vägen. Men nu äre skärpning som gäller! Har ialf börjat gå ca 1 tim varje dag minst vilket känns skönt. Jag vill få bort dom här extra kilona som är kvar efter allt. Sedan är det ju aldrig dumt att röra på sig heller för den delen. Idag shoppade vi lite till lillfisen jag och Jonas. Två par byxor, en body, en jätte gullig sjömans mössa, en säng mobil och två leksaker. Inte för att han kan leka så mkt med dom just nu men snart så! :P sedan köpte jag ett gulligt album att sätta in alla kort sedan förlossningen osv. På tal om det så är jag riktigt sugen på att göra en scrapbook, eller hur det stavas! Vet bara inte riktigt vilka kort jag ska ta, om jag ska rikta in mig på lillen mest eller bara på allt typ!? Vet egentligen inte riktigt hur man gör, men tänkte kolla runt lite på nätet för ideer.
Nä nu blire film i sängen. Gonatt på er!

Måndag igen..

Nu är helgen över igen, känns som att veckorna bara flyger iväg! Idag har vi umgåtts med Tobbe & Emilia, tagit oss en prommis och ätit middag. Väldigt trevligt! Åh guud vilket härligt väder det har vart idag, hoppas verkligen att det håller i sig. :) Just nu sitter jag och jonas hemma hos mamma & larssa, vi är hundvakt och ska sova här inatt. Lillen somnade för ett tag sedan, han var vaken länge idag lill hjärtat vårat. Jaah..Det står helt still i huvudet just nu, kommer inte på något mer att dela med mig av faktiskt! :P Men men bättre att skriva ett litet inlägg än inget ialf.

Hej så länge..

(Bilder kommer inom kort)

Ojojoj

Haha nu vare vääldigt längesen jag skrev! Sorry alla (typ 3 pers) som följer mig i bloggen! ;) Jag LOVAR att from nu ska jag försöka slänga in ett inlägg lite då och då. :) Nu har vi ju som sagt flyttat hem ialf och allting känns jätte bra, ångrar inte en sekund att vi valde att flytta. Man känner lixom att nu är vi "hemma" bland nära och kära. Saknar ju dock Ida & lilla Mimmi som en tok varje dag, men just nu äre bara att gilla läget..Nu kommer dom hem 10 Juni och det kommer att bli underbart att få ha dom hemma i tre veckor!! Liam min älskade goplutt växer så det knakar och han utvecklas för varje dag som går. Han är så go och glad mest hela tiden. Varje dag han vaknar så tittar han på en och skrattar! haha ord kan inte beskriva vad han betyder.

Annars då?! Jaa..Allting flyter på bra och känns bra. Vi ska bo hos pappa nu över sommaren för att sedan flytta till Boda. Förstår att många undrar hur fasen vi kan välja att flytta upp dit? Typ 8 mil från stan mitt i skogen (nästan) och ja, det undrar jag oxå! :P Nä men jag har alltid velat bo i ett hus på landet. Jag vill att mina barn ska få växa upp med en stor gård att springa runt på, skog att leka i osv..Nu har man ju Liam att tänka på i första hand och jag tror ialf att han skulle trivas med att bo i Boda, sedan har han ju sin kusin Noel i ett hus några meter bort bara. Dom kommer nog att ha väldigt roligt ihop när dom börjar springa runt, eller när Liam oxå börjar springa runt! :P Nu äre ju inte BARA för Liams skull vi flyttar upp utan jag tror att jag kommer att trivas där oxå. Jonas vet jag med säkerhet kommer att stormtrivas! Jag har alltid gillat naturen eller vad man ska säga..Vara ute i naturen, fiska, åka skoter och allt som hör till. :) Så det blir säkert bra det här! Man måse ju prova ialf.

Jaja nu inväntar kudden. Imorrn blire stan med tjejerna om det blir fint väder, sedan blire middag osv hos mamma & Larssa! Myspys.

Natti natti! Puss hej
RSS 2.0