Halli Hallå!

Som min gode vän Lidde skulle ha sagt. Som förövrigt åker till Asien på torsdag. Inte ett dugg avis, inte ett dugg!! Jag tkr om vintrarna här i Sverige faktiskt, så länge det är RIKTIG vinter. Hallå vart är du?! Snart jul och inte en snö gnutta på marken. Fy! Jag vill ju pimpla, åka skoter, åka kälke med Liam, dricka varm choklad med päronkonjak och bara njuta av livet i en snödriva (helst) i fjällen. :)

I helgen var jag ut med Lidde & mamma, riktigt roligt var det innan vi gick ut, sedan kommer jag inte ihåg så mkt mer om jag ska vara ärlig. Som vanligt nuförtiden när jag dricker så blir det alldeles för mkt av det goda, även fast jag ändå inte dricker såå mkt. Jag tål helt enkelt mindre nu än innan jag fick Liam. :P Kanske beror på att man egentligen är väldigt trött inombords osv.

Förra veckan var jag & Malin å såg nya Twilight filmen, herregud vad bra den var! Älskar alla filmerna, helt sjukt att alla verkligen bara blir bättre och bättre också. Helt klart ett tips att se den. :) Det närmar sig flytt med stormsteg, längtar såå mkt efter att få fixa och dona och fixa julmys. Har inhandlat så mkt fint som jag bara vill få upp. Till helgen ska vi upp till Boda, hjälpa till med Jonas farbrors flytt osv. Desto snabbare det blir klart där får ju vi flytta in! Tänkte ta och kolla över vad vi har däruppe också, har ju hur mkt som helst där efter farmor & farfar. :D

Liam har fått en till tand. Hehe det känns stort i mamma hjärtat mitt, han börjar bli så stor vårat lillhjärta. Idag satt jag i soffan och tittade på Liam när han satt i Jonas knä och var sådär riktigt lugn och mysig med nappen i mun. Då fick jag en sån där känsla som verkligen bara sköljer över en ibland av ren kärlek! Det gjorde nästan ont i mig av känslan, svårt att förklara eller sätta ord på men det är något helt fantastiskt med barn. Barn gör en lycklig. Självklart känner jag alltid kärlek när jag ser Liam men ibland blir det en sådan där stört känsla lixom. :)


Nu ska jag kika lite på Nelly, är så himla sugen på att beställa en klänning där.
Puss & Gonatt alla

Haj haj!

Måste bara börja med att säga att just nu känns allt så himla bra faktiskt! Vi har en underbar liten knodd som jag älskar mer än livet själv, snart ska vi få börja fixa och inreda huset, vi flyttar snaart ut på landet (as sköönt), Jag ska äntligen sätta igång med körkortet, vi ska köpa en bil (vilken, det vet vi inte än), alla omkring mig mår bra och är friska, vad mer kan man begära?! :) Sist men absolut inte minst så flyttar min kära syster med familj hem innan jul också!! Jaa, vad säger man? Livet är bra gött asså.

Idag har vi inte gjort något spec, bara vart hemma och slappat. Tog oss en långprommis på dagen bara det är väl det ända vettiga man gjort. Skönt att ha hund som man "måste" ut med på dagarna, hur skulle det slutat annars! Haha väldigt mkt soffhäng kan jag tänka mig. Iofs så har man ju en liten parvel som håller igång en hela tiden också. :) Igår va jag och Malin på Fyndlagret och där fyndade jag en massa julpynt, man har ju ett helt hus att fylla nu och med tanke på att vi ska fira jul hemma hos oss så vill man ju ha julkänsla. Myspys.

Från det ena till det andra så kan jag tipsa er med lockigt hår eller bara torrt & slitet om Balsammetoden. Det går ut på att man bara använder balsam och inget schampo när man tvättar håret. Det låter konstigt men gå in på lockigt.se och läs där om balsammetoden så förstår man. :) Jag har läst och sett bilder på en massa folk som använder sig av metoden och det fungerar för dom ialf, lätt värt ett försök. Jag inhandlade lite nya produkter nu som jag ska börja använda när jag stylar håret osv. Det bästa av allt är att jag inhandlade allt jag behövde på Ica för en billig peng. Så det är absolut inte så att man måste slösa pengar på en massa dyra produkter, utan det finns i alla prisklasser. Jag har tagit kort på mitt hår nu som jag ska lägga ut här, så ska jag ta ett nytt om några veckor och se om det blivit någon skillnad. (Nu kanske det ser extra förjävligt ut pga att jag sov med blött hår inatt) men jag har inga produkter i förutom spraybalsam.

Nu ska jag kika på Nelly.com, dom har så mkt fint där.
(Finns det någon vänlig själ som kan tala om för mig hur man lägger till en länk här i bloggen? haha fattar inget)

Puss & gonatt alla

Hej & hallå

Oj oj ooj vad längesedan jag skrev nu! Hehe

Det har hänt mkt nu på sista tiden, Ida & Mimmi var ju här i flera veckor och sedan åkte vi allihopa ner till Oslo för att tillbringa några dagar där. Jätte mysiga veckor har vi haft. :) Nu är vi hemma och Ida, Mimmi & Alex kvar i oslo..Huua det är så jäkla tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra. Men men snart flyttar dom hem ialf.

Snart flyttar vi oxå, vilket vi längtar enormt mkt till!! Mina dagar just nu består av att inreda allt i mitt huvud. Det är verkligen nästan bara det jag tänker på! Haha Vi har beställt ny soffa, säng och rumsbord ialf, känns skönt att det är klart. Nu är det bara köksbord kvar, vilket inte är så "bara" egentligen då det är svårt att hitta ngt man vill ha, sedan vill man ju inte punga ut en förmögenhet på det heller. Små saker(lampor, prydnadssaker, ljuslyktor osv) det köper jag lite pö om pö och har gjort ett tag så det borde vi klara oss med nu. Gardiner måste vi oxå köpa mer av och det är ju inte heller billigt. Fint kommer det bli ialf när allt är fixat. :)

Nu tänkte jag uppdatera lite om Liam, här går det undan! Han är nu 8 månader, storkillen våran. Han har fått en tand, nu tror jag att det är fler på g också. Han kryper nu, varvat med ålandet men nu de sista dagarna har det blivit mer och mer kryp. Han ställde sig upp första gången i sängen för flera veckor sedan och nu ställer han sig mot allt han kan! :) Äter som en häst gör han och är alltid go och glad. Det är så himla roligt nu när det händer ngt nytt nästan varje dag, mamma och pappa blir såå stolt! Älskar våran lilla skrotunge till stjärnstopp!!

Nu avrundar jag här med lite bilder på Mimmi & Liam i Oslo och på våran nya vagn som jag är mer än nöjd med!








Titta på lintotten! haha så sööt. :)
RSS 2.0