Natti natt

Just nu ligger jag i soffan och tittar på en film, eller jag tittar inte så mkt jag har ingen ro i kroppen. Jag har nästan nyss borstat gumman och klippt hennes klor. Hon har börjar lossa så jäkla mkt hår så nu får hon ligga på en speciell plats här i soffan på en filt, så man slipper få hår överallt. Men men lite (mkt) hår är det fasen värt att ha när man har världens underbaraste lilla vovve. :)

Idag har vi inte gjort så mkt, umgåtts med pappa som kom hem igår kväll från jobbet. Vi uträttade lite ärenden på stan, bla så var jag in på körskolan och pratade med dom om körkortet. Jag vill ta en intensivkurs, så nu väntar jag bara på att körkortstillståndet ska komma så att jag kan sätta igång. Imorrn kommer Ida & Mimmi också, såå jäkla kul att dom kommer! Det ska bli så roligt att få se Mimmi & Liam tillsammans, nu när båda är lite mer med lixom.

Imorrn åker vi upp till Boda och stannar där en natt, det ska bli mysigt. På Lördag åker vi hem till Mimmi & Ida.

Avrundar här. Puss & Gonatt

Liam & jag

Hej hej allihop! Vilken tråkig dag vi har haft idag. Storstädat och tvättat har vi pysslat med. Men skönt är det då det är gjort ialf. Har hittat jätte fina gardiner från Jotex som jag vill beställa, har tittat överallt efter gardiner som jag (läs vi) vill ha utan resultat men så hittade jag äntligen på Jotex. Man måste ju börja med lite inköp nu inför flytten, så man slipper köpa allt på samma gång sedan. Skönt att ta lite pö om pö. Åh vad jag längtar!! Att få fixa och dona osv, jag kommer tom tycka om att städa där, haha ialf i början. :P

På fredag kommer Ida & Mimmi-Lou hit!!!!!! Lovely! Ska bli så himla kul att få träffa Mimmi..Ida oxå såklart! hehe

Här kommer en bild på mig från när jag var liten och bild på Liam, visst finns det vissa likheter!? ;) Jag tkr det ialf, annars i överlag så är ju våran lilla knodd en kopia av Jonas. :)

..

bloglovin

Bloglovin

bloglovin

Måndag

Ny vecka igen då. Soligt och härligt väder har vi idag ialf vilket inte är helt fel att vakna upp till. Söndagen spenderades i goda vänners sällskap, Andersson, Malin, Hanna och Lidde var här på middag och en massa surr, väldigt trevligt. Jag måste säga att jag kan skatta mig lycklig som har så bra vänner. Love you all! :) Lidde sov även över här, vi käkade gotta och surrade långt in på natten, haha jag skrattade så mkt att jag har träningsvärk i magen idag! (Vad säger det om mig egentligen) kanske dax att ta tag i träningen. :P


Idag händer inte så mkt skulle jag tro, känner mig faktiskt lite lat idag så man får se vad man orkar hitta på. Jag ska ialf välja ut en massa bilder som jag vill framkalla. Det är ju så bra att man får dom första 100 bilderna gratis på Fuji direkt, tror det var det. Hehe Jag har tagit en sväng med bilder på Liam från när han var nyfödd, så nu är det dax att ta och framkalla lite nya. Har så himla fina semesterbilder. Nu börjar det komma upp en tand på Liam ialf, på nedre raden. Shit det känns stort tycker jag, att våran lilla älskling börjar bli så stor! ;)


Förhoppningsvis kommer Ida & Mimmi hit på fredag.. Hoppas hoppas! Gud vad glad vi här hemma skulle bli då. Jag ska ta och prata med henne nu. kanske återkommer lite senare med ett inlägg.

Slänger in en väldigt gammal bild på mig, Malin & Lidde även en på mig och Ida. :)

Hade på bade

God morgon

En ny dag med nya möjligheter väntar. Igår spenderades kvällen med Lina, Jag bjöd på tacogratäng och hon på gotta. :) Tittade på film och surrade lite skit, alltid lika trevligt. Vi såg A little bit of heaven, tror jag den hette. Hehe den var ialf helt ok men många tårar fälldes, handlar om en tjej som får reda på att hon har cancer och kommer att dö och självklart blir hon kär för första gången i sitt liv då. Det var väl bara slutet som var lite dåligt. Vi började se en skräckis också men då den totalt sög så stängde vi av skiten! Children of the corn, den nya. Huua sjukt dålig var den.
Idag blir det nya filmtag då Lidde ska sova här inatt, myspys. Mallan & Hanna kommer förbi på middag också. Det blir niice. :) Om någon undrar så har jag skickat iväg Jonas dom här dagarna för lite kvalitets tid med mina kära vänner.

Nu ska jag kolla vidare lite här på the intranet, blev lite sugen på Tradera! Hörs senare. Puss

Testar mobil blogga!

Testar mobil blogga!

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Hej hej hemskt mycket hej!

Just nu sitter jag & Jonas och tittar på Idol, gud vad bra det är. Moa är ju hur grym som helst och sedan tycker jag att Linni är så gullig oxå. :) Idag har jag (hör och häpna) städat och träffat mamma, mormor. Hon kom hit på en kaffe sedan åkte vi en liten sväng, var sugen på att kika på fyndlagret för att se om jag hittade nå fynd men jag struntade i det idag. Kanske imorrn..

Lagade jätte god middag idag, grekisk kyckling med fetaost och soltorkade tomater till det blev det klyftpotatis och morötter i ugn. Muums!

Liam är så rolig, han riktigt hugger efter armar, fingrar, fötter ja allt. Det måste vara någon tand på g asså! Lillfisen våran, han börjar bli så stor tkr jag. Fast när Noel var här tidigare idag så kändes han jätte liten helt plötsligt. :P Haha man får ju hoppas för hans skull att han inte får min längd ialf..Men han är en riktig mitten kille säger dom på bvc så det är nog lugnt.

Guud vad jag vill shoppa loss på heminredning känner jag, ska bli så himla kul att få inreda osv sedan när vi flyttar. Man vill ju göra iordning ALLT på en gång men det går ju inte. OM vi inte råkar vinna en slant eller ngt, MEN det är ju inte troligt tyvärr! :P Någon som har tips på bra heminredningsida? Det ska helst inte vara så dyrt, gärna jätte billigt. På tal om billigt shit vad jag längtar tills Dollar store öppnar här!!

Ja, nä nu blire lite fredagsmys här hemma.

Önskar er alla en trevlig fredagskväll! :)

Aloha

Ja vad säger man..redan torsdag igen. Pappa har åkt iväg på jobb nu så att nu är det ff här hemma en vecka igen! :P Han jobbar borta varannan vecka så det är skönt faktiskt, med tanke på att vi bor här nu. Inget ont om pappa, han är världens bästa men det är ju inte såå roligt att bo hemma igen med barn dessutom. Kan ju bli så att man tycker att han "lägger" sig i lite för mkt ibland! Haha men det är konstigt det där att oavsett ålder så kommer ju jag & Ida alltid vara pappas (små tjejer). Han vet bäst osv osv, men men så kommer man säkert bli själv också skulle jag tippa på. Min lådsas syster Lina sa till mig för ett tag sedan att jag måste sluta kalla Liam för gubben, för att tänk sedan när han är 15 år och har kompisar eller tjej hemma då kommer han ju skämmas om du ska kalla honom för gubben! haha jaa jag vet inte men han kommer alltid vara min lilla fis, sådeså. :)

I veckan har vi, storhandlat på Willys, umgåtts med Carro och träffat mormor och moster, så vi har ialf inte bara degat på här hemma, vilket man bli ganska less på ibland. Givetvis så har vi städat osv också men det är ju en dagsrutin här hemma. Har hänt en del tråkigheter också, men vi får hoppas att det blir ett bra slut ialf. Det kan bara bli bättre from nu. :)
Åh vad jag vill åka till Oslo och hälsa på min kära syster & Mimmi! Så himla tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra..Vi har alltid umgåtts varje dag typ och pratat i telefon flera ggr om dagen jämt. Nu är det så att man knappt har råd att ringa lixom. Men i slutet av månaden kommer vi!! :D Då tror jag att jag tar med mig dem hem. Ni hör hemma här med oss!
Nu blire film & glass. Hare bra alla därute
Först en bild på mig och min älskade lillebror. Va stark nu, du klarar allt. Älskar dig!

Måndag igen

Herregud vad veckorna bara springer iväg asså..I lördags vad jag & Liam på himlabadet med Malin, Hanna, Malins lillasyster Ida & deras pappa. Jag har aldrig vart där förut så det var kul. Så himla bra dom har gjort i duscharna där osv för bäbisar, Liam tyckte det var roligt att få bada. :) Han gled omkring i en badring mest hela tiden och bara tittade på allt omkring, spännande. Efter badet blev det en fika på City cafe med Lidde, Nettan, Johanna, jag & Malin med barn. Myspys. Senare på kvällen blev det utgång, riktigt trevlig kväll som tyvärr slutade sämre än den börjat.. Men men vad gör det om 100 år?! Jag börjar bli van nu med att jag strular bort det mesta, satt eeh! Söndagen var jag mer död än levande..Huua nu blire inge mer alkohol för mig på ett jäkla bra tag, det är fan inte värt att må sådär dåligt! Jag är hellre pigg och umgås med min älskade goknopp. :)

Idag har vi inte gjort så mkt, har vart ute ett tag i det fina vädret och städat. Känns som att man inte gör annat än städar och tvättar..Förstår inte hur man ska hinna med allt sedan då man börjar jobbar. Hehe men man kommer väl in i det oxå som allt annat.

Nu ska jag kika lite tv och gå ut med gumman!

Hörs heej

RSS 2.0