Natti natt världen

Slänger in några rader nu innan jag ska kolla på Vampire diaries (as bra serie) och sedan knoppa. Idag har jag vart med Lina hela dagen, åt frukost på IKEA sedan shoppade vi lite. Blev två bodys, en bitring och ett babygym till gubben. Babygymmet var som ett stativ som man ställer på golvet sedan hänger det ner en massa saker där, jätte roligt tyckte Liam och billigt tyckte mamma då det endast kostade 150 kr! Ett kap faktiskt om man jämför med vad allt annat kostar, Helt sjukt att det ska vara så dyrt med leksaker.. Själv köpte jag en tröja och en mössa.

Just nu ligger jag och pappa i varsin soffa och har precis tittat på Gossip girl. Det var jag som skulle få välja vad vi skulle kolla på så självklart valde jag det nyaste avsnittet av Gossip girl! ;) Undrar varför pappa sover nu!? Haha Jonas sover hos Lennie ikväll så inatt får jag hela sängen för mig själv. Sköönt.
Nä nu blir det Vampire Diaries innan sängen. Puss & Gonatt alla!

Hej igen..

Längesedan sist nu måste jag säga. Haha nu ska jag sluta lova att jag ska skriva ofta också! Men försöka kan man ju göra ialf. ;) Har ju en syster i Oslo som tjatar att jag ska skriva jämt, så för hennes skull ska jag försöka.

Vi lever och mår bra allihop. Lillgubben börjar bli så stor tkr jag och det är en så sjukt underbar upplevelse att få se hur han utvecklas mer från dag till dag bara. Vårat allt! Han äter som en häst och tycker hittills om allt vi har gett honom. Han får välling varje kväll nu som han älskar. Kryper gör han väldigt snart också, han måste bara finslipa tekniken lite! :P Jag väntar spänt på att han ska säga något som låter som "mamma" haha men som det låter nu är det nog ett tag kvar dit, tänk vilken känsla när man får höra det första gången! :) Inga tänder har han fått än men det är nog på g verkar det som. Jag var ialf väldigt sen med mina tänder så man vet ju aldrig. Han är glad mest hela tiden våran solstråle. Ja det var väl lite i korta drag om Liams utveckling.

Annars flyter allt på som vanligt. Vi längtar tills vi får flytta upp till Boda, men att Jonas skaffat körkort innan känns som ett måste faktiskt. Annars blir man verkligen låst..Jag ska självklart också ta körkort, väntar bara på att en viss affär ska gå i lås så jag får några pengar att ta körkort med! :P Billigt är det ju inte ialf. Jag har nog kommit på vad jag ska utbilda mig till. Sjuksköterska! Först tänkte jag gå omvårdnadsutbildningen sedan vidare till sjuksköterska. Efter det skulle jag kunna tänka mig att bli barnmorska, eller något som har med barn att göra. Jaa möjligheterna är många det gäller bara att ha mål. Man vet ju aldrig jag kan ju ändra mig 1000 ggr om, men just nu så känns det rätt ialf. Jag är väldigt impulsiv ibland, vilket kan vara en nackdel i många tillfällen, sammanhang osv. Får jag för mig något så ska jag bara göra det, eller köpa det osv osv. Vilket inte alltid lönar sig (nästan aldrig)! :P Blir väldigt ofta så att jag börjar med något och går verkligen in helhjärtat, men efter ett tag lessnar jag och intresserar mig för något helt annat ist. Jag har ju gjort mina tabbar om man säger så å inte lär jag mig heller. Men men sån är jag! haha men när det gäller utbildning så har jag alltid velat hjälpa människor på ett eller annat sätt och har alltid velat jobba med barn. Så för att sätta punkt för detta ämne så tror jag att jag är helt rätt ute då det gäller utbildning.
Nu blev det info om både mig och Liam. Nu ska vi kolla på skräckfilm så jag avrundar med några bilder på sötaste killen i världen. Mamma älskar dig mest av allt i hela världen. <3

RSS 2.0