The big town

Jag och Ida tog vårat pick och pack och drog ner till stan idag, åkte halv 8 och kom hem 6 ikväll! Så värt. :) Käkade frulle på city cafe, strosade runt lite på stan, var in och hälsade på Carro at work, for till Birsta, lunchade med Mallan och Emmelie och shoppade loss! (Läs Ida shoppade loss) jag höll ganska hårt i pengarna. :) Köpte bara det nödvändigaste, som smink osv. Btw gud vad jag seriöst älskar att köpa smink, visst det är dyrt men så roligt det är. Man längtar ju bara till morgondagen så man får prova allt det nya. Har haft mina drömmar om att bli make up artist, meen känns inte som att det är vidare lätt att göra karriär inom det yrket. Ok inte för att jag har som mitt största mål att göra karriär heller, men det är inte billigt att gå en sådan utbildning tyvärr och man skulle ju gärna vilja få lite valuta för pengarna då. Stå i "butik" kan man göra utan ngn vidare utbildning. Jaja nu blev det en väldans massa tom surr här. Det var ialf skönt att få surra av sig lite och träffa polarna. :)

Jag tkr om att bo på landet, samtidigt tkr jag att det är skönt att få komma till stan lite då och då. Det är viktigt för mig att få ventilera av mig. För er som inte känner mig så är jag en riktig drömmare och tänkare och kan lätt gräva ner mig själv i mina tankar. Eller för den delen drömma mig upp bland molnen, just därför är mina  vänner så viktiga för mig, jag måste få ventilera av mig ibland. Tack kära ni för att ni finns!

Pappa skjussade upp oss och stannade på middag. Mys. Tkr så synd om han nu när han är helt själv hela tiden. Jag vet att han är vuxen osv, men jag vet att han tkr att det är tomt..Haha jaa, på nått vis ialf för mig så är det alltid papporna man tkr extra synd om.

Nä kanske dax för avrundning nu innan det blir för mkt svammel. Imorrn kommer Emelie upp till oss och stannar över helgen. Det gillas skarpt. :D

Haade


Kommentarer
Postat av: Carro

Ja! :) Robin, hans tjej & son kommer till oss imorrn, så då lär vi ska umgås med dom. Men på lördag kan vi ju iaf hitta på något iallafall. Typ fika eller ta en öl på kvällen! :) Annars är säkert Emelie tillräckligt liten för att trycka med i pulkan :P



2012-01-12 @ 23:48:24
URL: http://intox.blogg.se/
Postat av: Ronja

Ja, vi får ta oss en funderare kring alaska tror jag :D. Men då sparar jag ditt nya nummer nu så får du hojta till om du byter :D. Kram :)

2012-01-13 @ 09:46:49
URL: http://ronjawe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0