Städning

Puuh..Har hållt igång hela dagen idag, bokstavligen. Städat städat o c h städat! Vart kommer allt ifrån kan man ju undra? Iofs så blev det mer grov städning och sortering idag, typ golven, linneskåpet, tvättstugan, gästrummet, vårat sovrum..Ah det finns lite mer att ta av här måste jag säga än i en lägenhet. :) Men det gillar vi.

På lördag blir det lite galej här hemma. Några kompisar kmr upp från stan så blire gomiddag osv. :) Blir en lugn kväll ialf, bara mysa med ett vinglas i handen och surra lite skit låter bra det.
Imorrn kommer Ida "hem" igen med Mimmi! Bra det tkr jag, känns så tomt utan dom här. :P Haha Jaa jag är snart 24 men har inte vuxit ifrån min syrra än och kommer nog aldrig göra. Love you!
Herregud asså, någon gräns finns det väl! När är det tänkt att man ska få njuta av sin pension (om man ens lever så länge) om man ska jobba tills man är 75 år!!?
Nä nu blir det Buffalo wings framför tv.
Hade

Hej & Hå

Tänk vad tiden gick fort, tänk så mkt vi gjort...Idag har vi rensat bort all "skit" här hemma. Nu är Liams rum nästan tomt så att vi kan måla om och fixa till det. Det allra roligaste rummet att fixa tkr ja, måste bara kika runt lite för att få inspiration. Det finns ju så mkt man kan göra i ett barnrum. :D

Städat gården och bron har vi också gjort. Så nu är det fint här hemma kan ja lova, jag har även målat fönsterbräderna vita här nere.

Det är så skönt när man har "jobb" ute att göra. Bra för Liam att få frisk luft och att få sova ute också. Längtar till våren nu så man kan börja fixa lite med blommor och rabatter osv. Även härliga fiske semestrar och badutflykter med Liam.
Annars gosar vi för fullt med valparna här hemma, helt sjukt vad söta dom är. Vill behålla allihop! Från det ena till det andra så har vi fixat försäkringar idag också, till hemmet, Gumman, Liam och mig å Jonas. Vi tog dom största till Liam och Gumman. Vi valde If och dom verkar vara jätte bra. Billiga och trevliga. :)
Liam är så duktig på att prata, nu säger han: Dä (Där) Tutt (Tutte) Mamma, Dadda, papp, nänä (Nej) Hehe kanske inte låter så stort men för mig är det STORT! Han härmas hela tiden också. Min lilla kille börjar bli stor nu. Det blir verkligen bara roligare och roligare att vara mamma. Love it. Finns ingen känsla som slår det. :)

Nu blire Gossip Girl, sedan ska jag slänga mig i sängen och läsa lite inrednings tidningar som jag fått av Anna-Karin. Älskar dom tidningarna. :)
Hörs på allihop. Hejpa

Söndag idag

Hej hej! Oj nu var det ett litet tag sedan jag skrev..Men vi har haft fullt upp hela veckan. Känns såå skönt nu när allt som har legat och gnagt i bakhuvudet är gjort. :) Jag ska bla börja plugga upp mina betyg, ska börja med kärnämnena sedan får vi se vad det blir.
I fredags spelade vi Monopol här hemma, lätt det bästa sällskaps spelet. I går åkte vi till Lasse & Anna-Karin, jag Jonas Ida och Liam. Tobbe var hundvakt här hemma eftersom att han ändå skulle spela ngn turnering. Vi åt världens godaste mat rent ut sagt, till förrätt bjöds det på löksoppa, varmrätt Hjort med potatis & vitlöksmör och efterrätt Pannacotta. :D Mmm! Så nästa gång det blir någon middags bjudning här hemma så blir det ialf den Löksoppan till förrätt. Hehe En riktigt mysig helg har det vare, precis som det ska vara.
Nu ikväll har jag städat och tvättat, bäddat rent till valparna osv. Klippte även klorna på dem. Dom var så duktiga så. :) Dom fick även sin första smakportion idag och det var jätte gott! Imorrn ska jag lägga ut annons också, känner att det tar emot lite faktiskt. Men men.
Imorrn blir det en riktig städ dag här hemma. Måste rensa upp i tvättstugan och få till någon ordning där och i mellan rummet. Liams rum ska vi ta tag i också så vi får ngn ordning där någongång. Längtar tills vi kan börja fixa riktigt där. :)
Nu blir det film mys här hemma med grabbarna. Ida åkte hem idag och kommer inte tillbaka förrän till helgen.
Bye bye
RSS 2.0